Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Rum i Göteborg Johanneberg

Du har sökt efter Rum i Göteborg Johanneberg. Mer info om rum i Göteborg Johanneberg
Du har sökt efter Rum i Göteborg Johanneberg. Mer info om rum i Göteborg Johanneberg

Värt att veta när du söker rum i Göteborg Johanneberg

Johanneberg är beläget i den södra delen av centrala Göteborg. Området är karakteriserat av funkishus och många sluttningar. Området är en lugn plats med gångavstånd till ett flertal grönområden, häribland Johannebergsparken. Med en kort promenad kan man ta sig till Göteborg city. I Johanneberg finner du också skolorna Chalmers och andra universitet. Johanneberg är därför en populär plats för många studenter.


Hitta rum i Göteborg Johanneberg

Letar du efter rum i Göteborg Johanneberg? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga rum , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya rum i Göteborg Johanneberg som passar dig. Du kan se alla de aktuella rum i Göteborg Johanneberg på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av rum i Göteborg Johanneberg, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya rum i Göteborg Johanneberg

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste rum i Göteborg Johanneberg. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya rum i Göteborg Johanneberg som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Göteborg Johanneberg?

I Göteborg Johanneberg hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Göteborg Johanneberg.

Kan jag söka efter bostäder i Göteborg Johanneberg baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Göteborg Johanneberg kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Göteborg Johanneberg?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Göteborg Johanneberg .

Hur mycket kostar en bostad i Göteborg Johanneberg?

Priset på en bostad i Göteborg Johanneberg beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Göteborg Johanneberg.