Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
kr.
kr.
Vis på kart

Rum i Lund

Du har sökt efter Rum i Lund.
Filtrera ditt sökresultat genom att klicka på knappen ovanför.
Du har sökt efter Rum i Lund.
Filtrera ditt sökresultat genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du sökerrum i Lund

I denna stad gör sig de medeltida kvarlevorna ständigt påminda. Genom bevarandet av smala- och kullerstensbelagda gator uppmuntras den som väljer cykeln framför bilen, vilket lett till att Lund har bilivit utsedd till Sveriges bästa cykelkommun tre år i rad. De förindustriella influenserna är även mycket tydliga i stadsdelen Jakriborg. I detta nybyggda område är såväl hus som gatunät utformade i medeltida stil fast med moderna inslag. Utöver att vara en kulturell och historisk stad är Lund i framkant inom teknologisk utveckling. Vid den norra avfarten ligger Ideon Science Park som är Sveriges första forskningsby och hem till 290 olika företag med spetskompetens inom allt från informationsteknik till medicinteknik och miljöteknik. I Lund är även den sameuropeiska forskningsanläggningen ESS samt det svenska MAX IV-laboratotiumet för acceleratorfysik stationerade. Lund är en sann kunskapsstad och har varit så i alla tider. Redan år 1085 grundades Katedralskolan vilket innebär att upprättandet av både Nordens allra första lärosäte och senare Nordens första högskola skedde just här. Idag har Lunds universitet 42 000 studenter och är lokaliserat i Lund, Helsingborg och Malmö, och ligger stadigt med på listan över världens 100 bästa universitet. Utöver det är universitetet en stor lokal arbetsgivare med över 7 400 medarbetare. 


Hitta rum i Lund

Letar du efter rum i Lund? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste rum , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  rum i Lund som passar dig. Du kan se alla de aktuella rum i Lund på listan här. Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av rum i Lund, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya rum i Lund

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste rum i Lund. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya rum i Lund som matchar dina sökkriterier.