Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Rum i Stockholm Innerstad

Du har sökt efter Rum i Stockholm Innerstad. Mer info om rum i Stockholm Innerstad
Du har sökt efter Rum i Stockholm Innerstad. Mer info om rum i Stockholm Innerstad


Värt att veta när du söker rum i Stockholm Innerstad

Stockholm innerstad kallas i folkmun ofta för Stockholm City, ett uttryck som växt fram med inspiration från London där stadens äldre centrum är en egen kommun och går under namnet City of London. Det som utgör Stockholm innerstad i bemärkelsen av centrum är Norrmalm och Gamla Stan. Just stadsdelen Norrmalm förväxlas dock ofta med det större stadsdelsområdet med samma namn. Det sistnämnda är mer precist ett stadsdelsområde bestående av just Norrmalm, Vasastan samt även en del av Östermalm. Norrmalm som stadsdel är den södra delen av stadsdels området och fick efter Norrmalmsregleringen i efterkrigstiden en rejäl upputsning och blev en av landets största stadssaneringar. Området kom snabbt att moderniseras under 50-, 60-, 70-talet vilket bland annat symboliseras genom uppförandet av de fem Hötorgsskraporna i mitten av 1960-talet. Denna förvandling som Stockholm innerstad genomgick har senare även inspirerat städer runt om i Europa och flera av de byggnader som uppfördes beskyddas idag som byggnadsminnesförklarade. Idag lockar Stockholm innerstad turister från hela världen. Med shopping i absoluta toppklass – med flera framträdande varuhus, butiker och shoppingcentran är området också i topp på många av Stockholmarnas egna topplistor över områden att besöka eller bo i. Här finns det också gott om saker att se och göra, där man på en dagspromenad kan få se allt ifrån Sveriges riksdag och regering, det Kungliga slottet och den blomstrande Kungsträdgården.


Hitta rum i Stockholm Innerstad

Letar du efter rum i Stockholm Innerstad? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga rum , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya rum i Stockholm Innerstad som passar dig. Du kan se alla de aktuella rum i Stockholm Innerstad på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av rum i Stockholm Innerstad, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya rum i Stockholm Innerstad

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste rum i Stockholm Innerstad. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya rum i Stockholm Innerstad som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Stockholm Innerstad?

I Stockholm Innerstad hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Stockholm Innerstad.

Kan jag söka efter bostäder i Stockholm Innerstad baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Stockholm Innerstad kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Stockholm Innerstad?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Stockholm Innerstad .

Hur mycket kostar en bostad i Stockholm Innerstad?

Priset på en bostad i Stockholm Innerstad beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Stockholm Innerstad.