Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Bostäder i Svedala

Du har sökt efter bostäder i Svedala. Mer info om bostäder i Svedala
Du har sökt efter bostäder i Svedala. Mer info om bostäder i Svedala

Värt att veta när du söker bostad till salu i Svedala

Cirka 25 kilometer söder om Lund och 20 kilometer öster om Malmö ligger Svedala. Svedala uppstod efter tillkomsten av järnvärgarna Malmö-Ystad samt Lund-Trelleborg. På så vis blev Svedala en järnvägsknut och flera industrier fördes till Svedala. Svedala benämns som "Staden på landet", eftersom Svedala har en touch av storstadskänsla samtidigt som staden är vackert beläget på den skånska slätten. Svedala erbjuder många aktiviteter som bland annat bad, cykling, fiske, fiske golf och hästar. Vintertid finns det även möjlighet till skidspår. Sandvik SRP är en stor arbetsgivare i Svedala och betydande orsak till ortens utveckling. Sandvik SRP tillverkar krossar och siktar och säljer krossanläggningar. Andra stora arbetsgivare i kommunen är Malmö Airport och Svedala kommun. Totalt finns det 1800 registrerade företag i Svedala kommun. En av Svedalas främsta fördelar utifrån ett företagsperspektiv är den goda infrastrukturen i området. Närheten till E65, pendeltåg och regionbussar och flera flygplatser underlättar transportmöjligeheterna. Utöver dessa ligger även Malmö, Köpenhamn och hamnar i Ystad och Trelleborg inom några mils radie.


Hitta bostad i Svedala

Letar du efter bostad i Svedala? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lägenheter och hus att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny bostad i Svedala som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga bostäderna  i Svedala - lägenheter, villor och radhus  - på listan här. Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av bostäder i Svedala,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya bostäder till salu i Svedala

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste bostäderna i Svedala. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya bostäder i Svedala som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Svedala?

I Svedala hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Svedala.

Kan jag söka efter bostäder i Svedala baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Svedala kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Svedala?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Svedala .

Hur mycket kostar en bostad i Svedala?

Priset på en bostad i Svedala beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Svedala.