Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Bostäder i Nynäshamn

Hitta din nya bostad i Nynäshamn på listan med lediga bostäder i Nynäshamn nedan. Vi har ett stort urval av bostäder i Nynäshamn och är alltid uppdaterade med nya, lediga bostäder i Nynäshamn. Tryck på "Läs mer" under en specifik bostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter bostäder i Nynäshamn. Mer info om bostäder i Nynäshamn
Du har sökt efter bostäder i Nynäshamn. Mer info om bostäder i Nynäshamn

Hitta din nya bostad i Nynäshamn på listan med lediga bostäder i Nynäshamn nedan. Vi har ett stort urval av bostäder i Nynäshamn och är alltid uppdaterade med nya, lediga bostäder i Nynäshamn. Tryck på "Läs mer" under en specifik bostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker bostad till salu i Nynäshamn

Drygt 5 mil söder om Södertälje ligger Nynäshamn, en stad som lever av och för sin hamn. Hamnen har alltid spelat en viktig roll för staden. Redan 1903 startades bland annat båttrafiken till och från Gotland. Nynäshamn kommun har 1852 öar och blev utsedd til Årets båtkommun år 2020. Det finns flera skolor på grundskolenivå, en gymnasieskola, vuxenutbildning och en kulturskola. I kulturväg finns det i området många konsthantverk, runstenstäta omgivningar och en spännade hembygdshistoria. Dessutom finns det ett bibliotek med an anslutande konsthall och ett godsmagasin som regelbundet anordnar konst- och hantverksutställningar. Historiskt sett har Nynäshamn präglats av tillverkning av utrustning för telekommunikation samt raffinering av olja. Båda verksamheterna är nedlagda sedan år 2005 respektive år 1990, dock produceras fortfarande specialoljor på orten. Idag är turism och färjetrafik viktiga näringar för Nynäshamn. Andra mindre företag i Nynäshamn är mikrobryggeriet Nynäshamns Ångbryggeri och Direktonik. Färjetrafiken i Nynäshamn är väl fungerande tack vare Nynäshamns naturliga hamn med ett djupt sund och nära öppet hav. Från hamnen finns det möjlighet att åka till Gotland året runt och även till Gotska Sandön under sommartid. Det finns två internationella linjer till Gdansk i Polen och till Ventspils och Liepaja i Lettland. Vaxholmsbolaget trafikerar sträckorna till de närbelagda öarna i Nynäshamns skärgård. Mellan Stockholm och Nynäshamn öppnades år 2008 en fyrfilig motorväg och arbetet med att förbättra järnvägen Nynäsbanan mellan södra Stockholm och Nynäshamn pågår. Utöver detta är Nynäshamn en del av Stockholm Business Alliance, ett parnerskap mellan 53 kommuner som tillsammans utvecklar regionen med fokus på att attrahera utländska investerare.


Hitta bostad i Nynäshamn

Letar du efter bostad i Nynäshamn? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lägenheter och hus att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny bostad i Nynäshamn som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga bostäderna  i Nynäshamn - lägenheter, villor och radhus  - på listan här. Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av bostäder i Nynäshamn,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya bostäder till salu i Nynäshamn

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste bostäderna i Nynäshamn. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya bostäder i Nynäshamn som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Nynäshamn?

I Nynäshamn hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Nynäshamn.

Kan jag söka efter bostäder i Nynäshamn baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Nynäshamn kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Nynäshamn?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Nynäshamn .

Hur mycket kostar en bostad i Nynäshamn?

Priset på en bostad i Nynäshamn beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Nynäshamn.