Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Bostad i Uppsala

Hitta din nya bostad i Uppsala på listan med lediga bostäder i Uppsala nedan. Vi har ett stort urval av bostäder i Uppsala och är alltid uppdaterade med nya, lediga bostäder i Uppsala. Tryck på "Läs mer" under en specifik bostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter bostäder i Uppsala. Mer info om bostad i Uppsala
Du har sökt efter bostäder i Uppsala. Mer info om bostad i Uppsala

Hitta din nya bostad i Uppsala på listan med lediga bostäder i Uppsala nedan. Vi har ett stort urval av bostäder i Uppsala och är alltid uppdaterade med nya, lediga bostäder i Uppsala. Tryck på "Läs mer" under en specifik bostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker bostad till salu i Uppsala

Staden kallades tidigare Östra Aros medan Uppsala var bemäningen på en stad cirka fem kilometer norr om den nuvarande platsen. Anledningen till namnbytet var att ärkebiskopsätet flyttades vilket ledde till att namnet följde med. Efter flytten av ärkebiskopsätet påbörjades byggandet av en ny domkyrka som kom att stå klar år 1435 och är med sina 119 meter höga kyrkotorn Nordens största katedral. Under samma period upprättades Uppsala universitet som idag har uppemot 44 000 studenter och är rankat bland världens 100 bästa. Universitet är mycket anrikt och kan stoltsera med att kopplas samman med bland annat Carl von Linné, Anders Celsius och Dag Hammarsköld. Bara ett stenkast från universitetets huvudbyggnad ligger Botaniska trädgården som anlades år 1664 därmed är Sveriges äldsta. Uppsala har en rik historia och tros ha varit en betydelsefull plats för makthavare redan under tiden det benämndes som Östra Aros. Till stöd för detta är att flera tecken pekar på att området var asatrons centrum innan Sverige blev kristet. Mycket av stadens historia lever kvar än idag och kan upplevas inte minst på Uppsala slott som stått i centrum för flertalet stora händelser i svensk historia. Bland annat var det på detta slott Sturemorden samt drottning Kristinas abdikering ägde rum.
Hitta bostad i Uppsala

Letar du efter bostad i Uppsala? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lägenheter och hus att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny bostad i Uppsala som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga bostäderna  i Uppsala - lägenheter, villor och radhus  - på listan här. Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av bostäder i Uppsala,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya bostäder till salu i Uppsala

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste bostäderna i Uppsala. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya bostäder i Uppsala som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Uppsala?

I Uppsala hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Uppsala.

Kan jag söka efter bostäder i Uppsala baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Uppsala kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Uppsala?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Uppsala .

Hur mycket kostar en bostad i Uppsala?

Priset på en bostad i Uppsala beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Uppsala.