Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Bostäder i Örnsköldsvik

Du har sökt efter bostäder i Örnsköldsvik. Mer info om bostäder i Örnsköldsvik
Du har sökt efter bostäder i Örnsköldsvik. Mer info om bostäder i Örnsköldsvik

Värt att veta när du söker bostad till salu i Örnsköldsvik

Via E4:an 11 mil söder om Umeå ligger Örnsköldsvik. Staden har ett rikt föreningsliv med över 700 föreningar inom bland annt både musik och idrott. Föreningen musikhuset har spelat en viktig roll på senare år, liksom ishockeyklubben Modo Hockey. Staden ligger vackert beläget längs Höga Kusten med många möjligheter till fantastiska utomhusaktiviteter, både sommar och vinter. I övrigt är Örnsköldsvik en stad som präglas av internationella företag och har ett stort utvecklingsfokus. Drygt 2500 företag finns idag verksamma i staden. Örnsköldsvik står för 3 procent av Sveriges totala export, en anmärkningsvärd siffra förhållande till kommunens storlek. Sedan flera decennier tillbaka har staden kännetecknats av en stark industrikultur. Detta i kombination med forskningssamarbeten med Umeå Universitet och Mittuniversitetet har lett till att Örnsköldsvik är världsledande på marknader så som skogs-, verkstads-, och processindustrin. Exempel på företag som finns etablerade i omrdådet är Metsä Board, Fjällräven, BAE Systems och Domsjö Fabriker.


Hitta bostad i Örnsköldsvik

Letar du efter bostad i Örnsköldsvik? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lägenheter och hus att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny bostad i Örnsköldsvik som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga bostäderna  i Örnsköldsvik - lägenheter, villor och radhus  - på listan här. Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av bostäder i Örnsköldsvik,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya bostäder till salu i Örnsköldsvik

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste bostäderna i Örnsköldsvik. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya bostäder i Örnsköldsvik som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Örnsköldsvik?

I Örnsköldsvik hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Örnsköldsvik.

Kan jag söka efter bostäder i Örnsköldsvik baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Örnsköldsvik kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Örnsköldsvik?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Örnsköldsvik .

Hur mycket kostar en bostad i Örnsköldsvik?

Priset på en bostad i Örnsköldsvik beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Örnsköldsvik.