Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Bostäder i Sundsvall

Du har sökt efter bostäder i Sundsvall. Mer info om bostäder i Sundsvall
Du har sökt efter bostäder i Sundsvall. Mer info om bostäder i Sundsvall

Värt att veta när du söker bostad till salu i Sundsvall

Med sina dryga 50 000 invånare är Sundsvall Norrlands tredje största tätort. I Sundsvall kommun bor det runt 100 000 personer. Sundsvall är beläget vid kusten och är Medelpads enda stad. På grund av en brand i slutet av 1800-talet finns det idag endast stenhus i centrala Sundsvall, och stsdskärnan kallas ofta Stenstaden. År 2014 stod Sundsvallsbron klar. Bron är Sveriges längsta motorvägsbro med sina dryga 2000 meter och sträcker sig över Sundsvallsfjärden. Sedan några är tillbaka är Sundsvalls slogan “Norrlands Huvudstad”, en slogan som även varumärksskyddades år 2007. Mittunversitetet är ett statligt Universitet i Sverige med campus på olika orter, bland annat Sundsvall. Forskningen som bedrivs på campus Sundsvall har fokus på skogsindustri och informationsindustri. I kulturväg finns det flera museum i staden, bland annat Fotomuseet. Sundsvall har även en konstskola med årliga utställningar på våren. I  Mediahuset samlas Sundsvalls mediaorganisationer - radio, TV och tidningar. Sundsvall är även känt som körernas stad med många populära körer.

Sundsvall är beläget mitt i Sverige och fungerade tidigt som en viktig plats för transporter mellan norra och södra Sverige. Staden fungerar även som en utgångspunkt för transporter mot inlandet till Jämtland och vidare till Trondheim i Norge. E4:an korsar Sundsvall och Sundsvall är även är start/slutpunkt för Europavägen E14. Järnvägstrafiken till och från Sundsvall trafikeras bland annat av SJ och Norrtåg. Förutom industriernas egna hamnar finns det även två hamnar i staden. 20 kilometer norr om Sundsvall ligger Sundsvall-Timrå Airport som har reguljärtrafik till och från Göteborg, Luleå, Stockholm Arlanda, Stockholm Bromma och Visby (sommartid). I klimatväg har Sundsvall fyra tydliga årstider. Högsta medeltemeraturen i juli är 21°C och lägsta medeltemperaturen i januari är -14°C.


Hitta bostad i Sundsvall

Letar du efter bostad i Sundsvall? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lägenheter och hus att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny bostad i Sundsvall som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga bostäderna  i Sundsvall - lägenheter, villor och radhus  - på listan här. Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av bostäder i Sundsvall,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya bostäder till salu i Sundsvall

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste bostäderna i Sundsvall. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya bostäder i Sundsvall som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Sundsvall?

I Sundsvall hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Sundsvall.

Kan jag söka efter bostäder i Sundsvall baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Sundsvall kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Sundsvall?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Sundsvall .

Hur mycket kostar en bostad i Sundsvall?

Priset på en bostad i Sundsvall beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Sundsvall.