Rapportera felHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

Göteborg - 2rok - 12mån - 13.800kr/mån

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
FÅ MER INFO OM BOSTADEN
Få tillgång till denna bostad, tillgång till alla bostäder och snabbt besked om nya bostäder. Det kostar 9 kronor för den första dagen och därefter 225 kronor per 7 dagar. Kom vidare till nästa steg genom att trycka på knappen.
  • 3306842
  • Lägenhet
  • 56 m2
  • 2
  • 12 månader
  • 13 800 SEK
  • Ja
FÅ MER INFO OM BOSTADEN
Få tillgång till denna bostad, tillgång till alla bostäder och snabbt besked om nya bostäder. Det kostar 9 kronor för den första dagen och därefter 225 kronor per 7 dagar. Kom vidare till nästa steg genom att trycka på knappen.

Lägenhet att hyra, Lundby


En mycket väl utrustad 2 rum och kök lägenhet (56.5 kvm) med inglasat balkong i söderläge på 8:e våningen i huset(hiss) närmast Ramberget, 300m från Wieselgrensplatsen där man har bussar och spårvagnar som snabbt tar dig till centrum såväl som till arbete var det än är. T.ex. till Volvo i Lundby promenerar du på 6 minuter och till centrum cyklar du på 15 min. I omedelbar närhet finner du Lundbybadet, Bravida arena, Kellers park, vårdcentral, Hemköp och flera restauranger.
Själva lägenheten består av Hall med 3 garderober, klinkergolv som övergår i parkett, vardagsrum med parkettgolv, divansoffa, bord, fåtölj, 3 skåp i natur ek, 55” smart TV (allt från 2021), sovrum med parkettgolv, platsbyggd garderob längs ena väggen, 160 cm bred kontinentalsäng, 24" TV (allt från 2021). Kök med modern inredning (2019) fullt utrustat med spis, kyl/frys, diskmaskin, microugn, kaffebryggare, matbord med 6 stolar och allt som kan behövas för matlagning och social samvaro. Det helkaklade badrummet (renoverat 2013) har värmegolv, toalett, handfat med badrumsskåp, dusch, toppmatad tvättmaskin (2017) och även en taklampa med inbyggd bluetooth högtalare.
Det inglasade uterummet på sydsidan är utrustat med en soffgrupp, väggmonterat fläkt/värme. Därifrån har man utsikt mot Ramberget. Upp till toppen av Ramberget promenerar man på 15 min.
I husets bottenvåning har man cykelförråd och i grannhuset finner man tvättstuga för det man inte tvättar i egen tvättmaskin.
TV, Fiber-bredband och värme ingår i hyran.
Föreningen kommer snart att disponera en 3-hjulig el-paketcykel som man kommer att kunna hyra vid behov.
Bilen parkerar man på gratis parkeringen på gatan nedanför. Eventuellt, mot tillägg, kan tillgång till eget garage i länga nedanför huset ordnas.


Denna lägenhet att hyra ligger på Virvelvindsgatan i Lundby. Lundby har postnummer 41714, och ligger i Göteborg. Lägenheten är totalt 56 m2 fördelat på 2 rum och kök. Lägenheten hyrs ut som en vanlig hyresbostad. Lägenheten är upprättad på vår tjänst den 9.9.2022, men kan ha varit deaktiverad och aktiverad igen. Hyran för lägenheten är 13 800 SEK kr. per månad.

Liknande bostäder