Rapportera felHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

Visby - 5rok - 9mån - 15.985kr/mån

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
FÅ MER INFO OM BOSTADEN
Få tillgång till denna bostad, tillgång till alla bostäder och snabbt besked om nya bostäder. Det kostar 9 kronor för den första dagen och därefter 225 kronor per 7 dagar. Kom vidare till nästa steg genom att trycka på knappen.
  • 3310333
  • Hus
  • 220 m2
  • 5
  • 14 månader
  • 15 985 SEK
  • Ja
FÅ MER INFO OM BOSTADEN
Få tillgång till denna bostad, tillgång till alla bostäder och snabbt besked om nya bostäder. Det kostar 9 kronor för den första dagen och därefter 225 kronor per 7 dagar. Kom vidare till nästa steg genom att trycka på knappen.

Hus att hyra, Gotland, Visby


SE HIT FÖRETAG ELLER PRIVATPERSONER SOM VILL DELA BOENDEFORM I VINTER OCH VÅR: DENNA FINA FASTIGHET FINNS PÅ GOTLAND MELLAN 1 NOVEMBER 2022 - 30 APRIL 2023!

Unik och charmigt möblerad villa i god standard. Endast 15 minuter från Visby i natursköna omgivningar, nära havet och en bedårande skog. Bra busskommunikation och cykelväg in till Visby. Bastu och öppna spisar och en massa andra bekvämligheter ingår i huset.

ÖVRIG INFORMATION OM HUSET PÅ BILDERNA:
Denna villa ligger i Lummelunda, norr om Visby. Det är ett mycket unikt och trevlig hus på 220kvm i 3 plan, 4 privata sovrum. Alla tänkbara bekvämlighet som samtliga boende i huset kan njuta av: bastu, 2 toaletter, tvättstuga, torktumlare, vedkamin + 2 öppna spisar, fullt utrustat kök med diskmaskin, centraldammsugare, bredband, stora rymliga verandor. Huset hyres ut med de möbler ni ser på bilderna eller maken till de. Komfortabla dubbelsängar finns i 2 sovrum. Enkelsängar i övriga rum som kan göras om till dubbelsäng vid behov samt generöst med garderobsplatser. Linnen, täcken, kuddar och bra köksutrustning ingår i uthyrningen.

Med tanke på elpris situationen så finns en ”sparbössa” där man genom att sköta uppvärmingen av hela huset med ved får ner priset anmärkningsvärt. Vi har även ett fast elpris fram till 2024 på ca 60öre per kWh. Vi ger er gärna vår vedkontakt på ön.

Huset ligger endast 15 minuter bilvägen norr om Visby, nära havet och skogen och nära till kommunal busshållplats samt en fin cykelväg som löper hela vägen in till kulturarv-staden Visby samt fantastiska joggings stråk utmed havet.

Vi söker efter Er som önskar hyra HELA perioden. Perioden är spikad och kan inte förlängas.

I nästa steg bokar vi in ett datum så att ni kan få se huset. Om uthyrning blir aktuell kommer vi även ta referenser. Vi söker skötsamma och rökfria personer UTAN husdjur som kan förvalta detta trevliga boende, medan husets ägare behöver vara på annan ort. Dessvärre är huset inte anpassat för rörelsehindrade personer.


Detta hus att hyra ligger på LUMMELUNDA LUMMELUNDSBRUK i Gotland. Gotland har postnummer 62171, och ligger i Gotland (region). Huset är totalt 220 m2 fördelat på 5 rum och kök. Huset hyrs ut som en vanlig hyresbostad. Huset är upprättat på vår tjänst den 11.9.2022, men kan ha varit deaktiverat och aktiverad igen. Hyran för huset är 15 985 SEK kr. per månad.

Liknande bostäder