Rapportera felHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

55 m2 bostadsrätt till salu i Söderort

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:

Denna bostad är inte längre ledig. Tryck på knappen nedan för att hitta liknande bostäder:
Sök liknande bostäder på Bostadsdeal.se

  • 3519494
  • Bostadsrätt
  • 55 m2
  • 2
  • 4 195 000 SEK
  • 2 819 SEK

Denna bostad är inte längre ledig. Tryck på knappen nedan för att hitta liknande bostäder:
Sök liknande bostäder på Bostadsdeal.se

Bostadsrätt till salu, Söderort

- Belägen i hjärtat av Aspudden- Ett stenkast från tunnelbana- Gavelläge med ett fantastiskt ljusinsläpp- Modernt kök med vackra detaljer- Industriglasvägg som möjliggör ett andra sovrum- Genomgående vackra ytskikt och golv- Bevarade originaldetaljer- Förening som äger marken- Parkeringsplatser i föreningen
Varmt välkomna att förälskas i denna ljusa och oerhört välplanerade 2,5:a attraktivt belägen i hjärtat av pittoreska och lummiga Aspudden. Bostaden utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp genom flertalet fönster i hörnläge som låter dagsljuset flöda in fritt. Vacker utsikt över grönska och takåsar samt en generös takhöjd om ca 2,7 meter.
Lägenheten är i mycket fint skick och har renoverats varsamt där moderna lösningar kombinerats med tidstypisk charm och detaljrikedom. Här finns vackert slipad ekparkett som behandlats med vitpigmenterad hårdvaxolja och väggar målade i ljusa sobra färger. Vidare erbjuds ni ett inbjudande och lättmöblerat vardagsrum, industriglasvägg som möjliggör alkov med plats för dubbelsäng. Modernt kök från med goda arbetsytor på bänkskiva i grekisk marmor från Public Studio, köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn och kombinerad kyl/frys. Förberett med el till microvågsugn i ett av köksskåpen om man önskar. Sovrum i generös storlek med plats för både dubbelsäng och skrivbord. Helkaklat badrum med takdusch. Hallen har gott om förvaring, klinker på golvet och säkerhetsdörr.
Här bor ni i en förening som äger marken och med bästa läge i Aspuddens charmiga kvarter med tunnelbanan runt hörnet och områdets stora utbud av restauranger, butiker, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm. Inom ett par minuters promenad når du även Vinterviken med vackra promenadstråk längs med Mälaren, klippbad, gratis paddelbanor och utegym.

Liknande bostäder

Liknande sökresultat