Rapportera felHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

Bostadsrätt till salu, Stockholm Söderort

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
FÅ MER INFO OM BOSTADEN
Få tillgång till denna och alla andra bostäder, en uppgraderad sökannons och snabbare besked om nya bostäder genom att uppgradera till betalningsanvändare. Det kostar 25 kronor för de första 2 dagarna och därefter 225 kronor per 7 dagar, ingen bindning.
  • 3306928
  • Bostadsrätt
  • 57 m2
  • 2
  • 2 095 000 SEK
  • 3 224 SEK
  • Rapportera fel
FÅ MER INFO OM BOSTADEN
Få tillgång till denna och alla andra bostäder, en uppgraderad sökannons och snabbare besked om nya bostäder genom att uppgradera till betalningsanvändare. Det kostar 25 kronor för de första 2 dagarna och därefter 225 kronor per 7 dagar, ingen bindning.

57 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Söderort

Välkommen till denna verkligen smakfullt inredda lägenhet med en fin layout som bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. Kanske Hagsätras bästa 2a - kom på visning och avgör själv!
Här möts man av en modern planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenheten har en stor härlig balkong och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Ett påkostat badrum i absolut toppskick - verkligen ett badrum i harmoni! Generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten karaktäriseras av hög standard med stilrena färg- och materialval. Ett boende att trivas i året runt!
- toppskick- modernt elegant badrum- välskött förening- närhet t-bana & bussar- närhet grönskande omgivningar & naturreservat
VARDAGSRUMRymligt vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Generösa fönster ut mot grönskande skogsparti och solens strålar under stora delar av dagen skänker en behaglig känsla i vardagsrummet. Ekparkett på golvet vilket det är genomgående. Målade väggar.
BADRUMSnyggt badrum med helkaklade väggar och golv i sobert grå färg. Påkostat och verkligen sober inredning - modernt och lyxigt helt enkelt! Renoverat 2015. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp samt en dusch med duschväggar i glas. Dubbelt badrumsskåp med god förvaring och spotlight. I badrummet finns även en tvättmaskin under praktisk bänkyta med förvaring över. Toppklass!
KÖKEtt fint och stilrent kök med fokus på matlagning och umgänge. Bra med plats för matbord och socialt umgänge, samt utgång till den utmärkta balkongen - perfekt för morgonkaffet och avkoppling. Ett kök var funktionaliteten står i centrum - mästerkocken har verkligen plats för att briljera. Köksutrustningen består av kyl/frys, ugn, spishäll samt en spisfläkt.
SOVRUMRofyllt sovrum utan insyn. I rummet finns gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. För förvaring finns en mycket bra garderobsvägg. Från sovrummet når man både kök och vardagsrum.
HALLVälkomnande hall med ett snyggt och praktiskt instegsklinkers. Här finns mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av tre garderober (den ena garderoben är inredd som städskåp). Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.
FÖRRÅDTill lägenheten hör ett bra förråd.