Rapportera felHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

Bostadsrätt till salu, Stockholm Söderort

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
FÅ MER INFO OM BOSTADEN
Få tillgång till denna och alla andra bostäder, en uppgraderad sökannons och snabbare besked om nya bostäder genom att uppgradera till betalningsanvändare. Det kostar 25 kronor för de första 2 dagarna och därefter 225 kronor per 7 dagar, ingen bindning.
  • 3320290
  • Bostadsrätt
  • 34 m2
  • 2
  • 2 495 000 SEK
  • 2 300 SEK
  • Rapportera fel
FÅ MER INFO OM BOSTADEN
Få tillgång till denna och alla andra bostäder, en uppgraderad sökannons och snabbare besked om nya bostäder genom att uppgradera till betalningsanvändare. Det kostar 25 kronor för de första 2 dagarna och därefter 225 kronor per 7 dagar, ingen bindning.

34 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Söderort

MIDSOMMARKRANSENS BÄSTA LÄGE! - Ljus, öppen och kvadratsmart funkistvåa i bästa skick- Stora originalfönster i söderläge mot rofylld innergård- Generös takhöjd om ca 2,70 m- Fint bevarade 30-talsdetaljer i dörr och fönster- Genomgående hög standard: Badrum, kök och samtliga ytskikt renoverade 2018- Öppen och social planlösning- Sovrum med plats för 160 säng- Grönskande trädgård med bästa solläge: Möjlighet till odling och flera sittgrupper (nyinköpat för i år) precis utanför dörren- Gemensam takterrass- Stabil förening som äger marken - Endast 50 meter till Midsommarkransens centrum, matbutik och tunnelbanaVarmt välkomna till denna mycket välplanerade och fint renoverade tvåa attraktivt belägen i idylliska Midsommarkransen. Bostaden utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp från stora originalfönster i söderläge samt en generös takhöjd om ca 2,70 meter. Här får du det bästa av två världar! Tidstypiska detaljer, såsom de djupa fönsterbrädena i grön terazzo, möter moderna och praktiska lösningar. Lägenheten är i genomgående toppskick med en hög standard. En omfattande renovering gjordes 2018 i samband med stambyte i kök och badrum. Nya golv lades i tidstypisk furu och samtliga ytskikt gjordes. Den nya planlösningen ger en öppen och social yta med kombinerat kök och vardagsrum samt ett rogivande sovrum. Köket har integrerad kyl, frys och diskmaskin samt bra arbetsytor och förvaring. Vardagsrummet rymmer både matplats för 4–6 personer och soffgrupp. Badrummet är stilfullt renoverat med påkostade tillval (Ifö, Kvik, blandare och dusch från Tapwell). Sovrum med praktisk skjutdörr och plats för både 160 säng och förvaringsmöbel. En inre och en yttre hall ger extra möjlighet till förvaring.Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett vindsförråd om ca 5 kvm (snedtak). Föreningens gemensamma tvättstuga är bekvämt belägen på samma våningsplan.Brf Maskrosen 3 är en stabil och trygg förening som äger marken. Föreningen har 3 st hyresrätter kvar (=stort dolt, positivt kapital) och har en hyreslokal som genererar goda intäkter. De har under 2021 sålt en hyresrätt och kunnat extraamortera ca 3 miljoner. Föreningens medlemmar har tillgång till en grönskande trädgård samt en takterrass med vacker utsikt över Stockholm.Här bor ni mitt i hjärtat utav Midsommarkransen med endast 50 meter till centrum där det kryllar av trevliga restauranger, mysiga caféer och charmiga butiker. Ett stenkast bort ligger populära Svandammsparken och kvartersbiografen Tellus. Här bor du i livliga kvarter med nära till naturen och badmöjligheter i både Örnsberg och Gröndal. Kommunikationerna är utmärkta och tunnelbanan tar er vidare till Södermalms härliga puls på endast fem minuter och till T-centralen på 14 minuter.