Rapportera felHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

Bostadsrätt till salu, Landskrona

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
  • 2562743
  • Bostadsrätt
  • 42 m2
  • 2
  • 3 895 000 kronor
  • 1 965 Kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Det kosta 29 kr. för de första 2 dagarna och därefter 298 kr. per 28 dagar i ett löpande abonnemang att bli Betalningsanvändare. Läs mer...

42 m2 lägenhet till salu i Landskrona

InteriörNu saluförs denna tilltalande och välplanerade lägenhet om två rum och kök, belägen i klassisk fin funkisfastighet. Underbart ljus atmosfär med genomtänkt planlösning som erbjuder ett rymligt sovrum med utgång till solig balkong, väl tilltänkt vardagsrum, avskiljt kök samt ett helkaklat badrum.
Den generösa balkongen blir till ett extrarum de varmare månaderna och får in sol på förmiddag/lunch. Plats för soffdel, matplats/stolar samt iredd med trall.
Lägenheten är belägen i funktionalistisk Q-märkt fastighet anno 1937 ritad av Sven Wallander. Välskötta Brf Mässen, som tillhör en av Stockholms största, har direkt närhet till allt som efterfrågas!
Här bor du med grönskande läge och närhet till både Tessinparken och Karlaplan med sitt utbud av restauranger, livsmedel och butiker. Välkomna!FastighetFastigheterna Mässen 7-13 ägs och förvaltas av föreningen och ingår alla i BRF Mässen. Fastigheterna är uppförda[xxxxx]är q-märkta och utgör ett intakt Funkis-område, ritat för HSB av arkitekten Sven Wallander. Föreningens medlemmar disponerar gemensamhetsutrymmen i form av tvättstuga, cykelrum, grovsoprum och extraförråd som finns att hyra.
Urval av genomförda renoveringar;
2017 Trapphus Erik Dahlbergsgatan 29

2014 Uppgradering av el
2012 Stamspolning
1991-93 Stambyte
För mer information se bilagda dokument och föreningens hemsida massen.se/FöreningBrf Mässen är en s.k. äkta bostadsrättsförening som bildades 1931. Föreningen har en mycket god ekonomi med en låg belåning på endast 3 570kr/kvm. Föreningen består av 642 lägenheter och två lokaler med bostadsrätt samt 30 kommersiella lokaler med hyresrätt. Kabel-TV och Bredband levereras av ComHem och betalas genom ett obligatoriskt tillägg till månadsavgiften om 100kr/mån. Överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp, båda debiteras köparen.
För mer information se bilagda dokument och föreningens hemsida massen.se/Läs mer

Detta är ett sökresultat. Klicka dig vidare till den externa webbplatsen för att få mer information om bostaden

FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Det kosta 29 kr. för de första 2 dagarna och därefter 298 kr. per 28 dagar i ett löpande abonnemang att bli Betalningsanvändare. Läs mer...
Denna bostad ligger i Landskrona - klicka här för mer info.