Rapportera felHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

Bostadsrätt till salu, Stockholm Södermalm

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
FÅ MER INFO OM BOSTADEN
Få tillgång till denna och alla andra bostäder, en uppgraderad sökannons och snabbare besked om nya bostäder genom att uppgradera till betalningsanvändare. Det kostar 25 kronor för de första 2 dagarna och därefter 225 kronor per 7 dagar, ingen bindning.
  • 3139676
  • Bostadsrätt
  • 115 m2
  • 5
  • 11 200 000 SEK
  • 5 940 SEK
  • Rapportera fel
FÅ MER INFO OM BOSTADEN
Få tillgång till denna och alla andra bostäder, en uppgraderad sökannons och snabbare besked om nya bostäder genom att uppgradera till betalningsanvändare. Det kostar 25 kronor för de första 2 dagarna och därefter 225 kronor per 7 dagar, ingen bindning.

115 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Södermalm

TVÅ BALKONGER - HÖGT UPP I HUSET - BRA PLANLÖSNING - 2 BADRUM & 1 WC - SOLID FÖRENING!
Detta är två lägenheter med två olika lägenhetsnummer men disponeras idag som en lägenhet. För mer info gällande uppdelningen se info under föreningsfakta.
Nu ges äntligen möjligheten att förvärva en 5:a med ett suveränt läge i en otroligt solid förening! Lägenheten är från 60-talet och har renoverats smakfullt med stora öppna och sociala ytor samt välplanerade sovrum. Här finner ni en otroligt bra planlösning, två badrum, en gästtoalett och två balkonger varav den ena balkongen är belägen i ett soligt läge högt upp i huset med trädkronorna som närmsta granne.
Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall som leder er in till lägenheten. Då detta är två ihopslagna lägenheter hyrs en del av trapphuset av från föreningen för att skapa en gemensam ingång till båda lägenheterna. I anslutning till hallen möts ni av ett stort master bedroom med eget badrum och balkong. Denna del är i praktiken en separat lägenhet men nuvarande ägare har renoverat både badrum och rum till ett sovrum. Vidare in i lägenheten möts ni av lägenhetens hjärta! Här finner ni ett fantastiskt kök med öppen planlösning mot det stora vardagsrummet. Köket har en fin köksö och gott om förvaring bakom köksluckor i grå nyans. Här finns all maskinell utrustning så som diskmaskin, häll, ugn, fläkt och kyl/frys. Det luftiga vardagsrummet rymmer ett stort middagsbord, större soffgrupp och mycket mer. Från köket och vardagsrummet når ni ett sovrum/arbetsrum med fina spröjsade fönster mot köket. Vidare in i lägenheten finner ni ytterligare två sovrum som passar utmärkt som barnrum med gott om plats för säng, skrivbord och förvaring. I anslutning till dessa sovrum finner ni ett badrum som är utrustat med tvättmaskin, dusch, handfat och wc. I anslutning till hallen finns även en gästtoalett. I lägenheten finner ni även garderober från byggåret.
Detta är sammantaget ett unikt boende som ni inte får missa! Letar ni efter en stor familjelägenheten med otroligt bra planlösning är denna lägenheten för er!
Varmt välkomna på visning!