Rapportera felHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

Villa till salu, Borgholm

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
FÅ MER INFO OM BOSTADEN
  • 2760583
  • Villa
  • 117 m2
  • 1 795 m2
  • 4
  • 1 975 000 kronor
FÅ MER INFO OM BOSTADEN
Det kostar 15 kr. för de första 2 dagarna och därefter 150 kr. per 7 dagar i ett löpande abonnemang att bli Betalningsanvändare. Läs mer...

Tomteby - Söker du ett lantligt läge med stall för dina hästar är detta villan för dig!

Strax söder om Borgholm i den lilla bondbyn Tomteby finner du denna trevliga villa om 117 kvm, rejält stall med 3 boxar och två stora garage varav ett är dubbelgarage. Ett perfekt tillfälle för dig som vill bo på landet och närhet till dina hästar. Möjlighet finns att arrendera rast och beteshagar! Närhet till fina och bra ridvägar och flera ridhus i närheten.

Stall och garage är om hela 144 kvm och kan om hästintresset inte finns användas som verkstad, kontor, hobbyverksamhet eller kanske bygga om till fler bostadsrum.

Villan består av kök, vardagsrum med braskamin, 3 sovrum, tvättstuga, badrum och gästtoalett. I direkt anslutning till villan ha du en sidobyggnad med stall, garage och förrådsutrymmen. Villan har genomgått en lättare renovering/uppfräschning 2021. Stor insynsskyddad trädgårds tomt med lugnt och fritt läge och stora möjligheter om du t ex vill bygga gästhus till din gäster eller att hyra ut. Stor insynsskyddad stenlagd altan på baksidan av huset.

Till Borgholm är det ca 8 km och till Kalmar ca 30 km.

Stor rymlig hall med målad plastmatta på golv, målade väggar i sandfärg och vitmålad panel i taket. Luftvärmepump.

Gästtoalett med vitmålad plastmatta på golvet och gråmålade väggar, träpanel i taket. WC och tvättställ.

Köket har klinkers på golvet målade väggar i sandfärg och träpanel i taket. Rymligt kök utrustat med kyl/frys, elspis, diskmaskin, fläkt och micro.

Stort och ljust vardagsrum med utgång till altan. Vitmålad plastmatta på golvet målade väggar i sandfärg. Braskamin.

Badrum med grå klinkers på golvet, ljus kakel på väggarna och vitmålad träpanel i taket. Utrustat med WC, handfat och duschkabin. Golvvärme.

Sovrum 3 har vitmålad plastmatta, väggar och tak. 2 garderober.

Sovrum 2 har laminatgolv, vitmålade väggar med sandfärgad fondvägg. 3 garderober.

Sovrum 1 har laminatgolv, vitmålade väggar och fondvägg med utgång till altan. 3 garderober.

Tvättstuga har plastmatta på väggar och golv. Träpanel i taket. Utrustat med tvättställ, TT, TM, torkskåp, VVB och bra avlastningsytor.

Groventré med ingång till villan och sidobyggnad med stall, garage och förrådsutrymmen. Stallet har 3 boxar. 2 st garage varav ett är dubbelgarage. Förrådsutrymmen.

Detta är ett sökresultat. Klicka dig vidare till den externa webbplatsen för att få mer information om bostaden

FÅ MER INFO OM BOSTADEN
Det kostar 15 kr. för de första 2 dagarna och därefter 150 kr. per 7 dagar i ett löpande abonnemang att bli Betalningsanvändare. Läs mer...
Denna bostad ligger i Borgholm - klicka här för mer info.