Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Hyra bostad i Husie

Hitta din nya hyresbostad eller hyresrätt på listan med bostäder att hyra i Husie nedan. Vi har ett stort urval av hyresbostäder och hyresrätter. Vill du hyra bostad i Husie så har du kommit helt rätt. Lycka till! Mer info om hyra bostad i Husie.

Upprätta en sökagent för bostad att hyra i Husie

130 bostäder hittade
Vis på kart Vis som liste
1 2 3 4 5 6 7 8

Statistik över utvecklingen av lediga bostäder att hyra i Husie under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga bostäder att hyra i Husie under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet bostäder att hyra i Husie på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya bostäder i Husie som lagts ut för uthyrning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal bostäder i Husie som hyrts ut på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga hyresbostäder i Husie över tid, samlad statistik över nya hyresbostäder i Husie över tid, samlad statistik över uthyrda bostäder i Husie över tid.

Datum Alla bostäder att hyra Nya bostäder att hyra Uthyrda bostäder
25. september 2023 27 0 1
24. september 2023 28 0 0
23. september 2023 28 2 3
22. september 2023 29 1 0
21. september 2023 28 5 4
20. september 2023 27 5 1
19. september 2023 23 0 0
18. september 2023 23 0 1
17. september 2023 24 0 0
16. september 2023 24 0 2
15. september 2023 26 2 4
14. september 2023 28 4 3
13. september 2023 27 0 1
12. september 2023 28 0 0
11. september 2023 28 1 4
10. september 2023 31 1 0
9. september 2023 30 3 3
8. september 2023 30 3 2
7. september 2023 29 3 0
6. september 2023 26 0 1
5. september 2023 27 2 2
4. september 2023 27 2 2
3. september 2023 27 1 0
2. september 2023 26 0 0
1. september 2023 26 1 3
31. augusti 2023 28 4 3
30. augusti 2023 27 2 0
29. augusti 2023 25 0 0
28. augusti 2023 25 0 0
27. augusti 2023 25 0 0
26. augusti 2023 25 0 0

Statistik över lediga bostäder att hyra i Husie

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av bostäder att hyra i Husie. Se också samlad statistik över alla lediga hyresbostäder i Husie över tid, samlad statistik över nya hyresbostäder i Husie över tid, samlad statistik över uthyrda bostäder i Husie över tid.

Totalt
Antal lediga bostäder 130
Antal nya bostäder sedan igår 0
Antal uthyrda bostäder sedan igår 1
Lediga m2 totalt 8 893

Vanliga frågor

Vad är en hyresbostad?

En hyresbostad är en bostad som du hyr från en fastighetsägare - antingen från ett fastighetsbolag eller en privat hyresvärd. Det kan vara ett hus, en lägenhet, ett rum ett radhus. Hyresbostäder är vid andrahandskontrakt ofta tillgängliga för en viss period. Vid förstahandskontrakt är hyresbostaden tillgänglig tills vidare. Du betalar en månadsavgift för att hyra bostaden.

Att hitta en hyresbostad kan vara en utmaning, men det finns många olika sätt att gå tillväga. Du kan söka efter lediga hyresbostäder på olika webbplatser, ta kontakt med lokala fastighetsägare eller bostadsförmedlingar, eller leta efter annonser i lokala tidningar. Det är också viktigt att komma ihåg att du ofta måste fylla i en ansökan och kanske även betala en deposition för att hyra en bostad.

Guide: Så hittar du en ledig bostad i Husie

Behöver du hjälp med att hitta en hyresbostad, hyresrätt eller hyreslägenhet i Husie? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du vill hyra bostad i Husie. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta den perfekta hyresbostaden i Husie!

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för en hyresbostad, lägenhet att hyra, rum att hyra eller hus att hyra i Husie. Vilken storlek och hur många m2 ska hyresbostaden vara? Ska det vara ett rum, en lägenhet, en studentbostad eller ett hus? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Husie ska bostaden ligga – ska den ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra? Ska bostaden ha en uteplats, altan, trädgård, eget badrum, badkar osv.? Hur ska fastigheten se ut? Vilken våning ska bostaden ligga på? Vill du ha natur nära? Ska bostaden ligga vid havet? Vad ska månadshyran vara? Ska bostaden ligga centralt? Söker du ett förstahandskontrakt?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en bostadssökning efter jakten på en bostad som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter hyresbostad i Husie

Det finns många bra hemsidor med lediga bostäder att hyra, där du kan söka efter hyresbostäder, bostadsförmedlingar, privata hyresvärdar och hyresvärdar i Husie. Kom ihåg att söka på fler olika bostadsportaler för att hitta den bästa lediga hyresbostaden till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av hyresbostäder på vår bostadsportal Bostadsdeal.se, som är en av de största svenska portalerna för bostadsuthyrning och som ger en överblick över hela bostadsmarknaden. Vi är bostadsportalen för Husie. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter bostäder att hyra här.

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat en bostad i Husie som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska vara förberedd på att skriva en ansökning till hyresvärden där du berättar lite om dig själv och varför du vill hyra bostaden. Du kan också be om en visning av bostaden, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat din nya hyresbostad i Husie ska du skriva under ett hyreskontrakt. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, skick vid inflyttningen med mera. Du ska bl.a. vara väldigt uppmärksam på skicket av hyresobjektet vid inflyttning. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr bostaden är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut bostaden i andrahand. Även om hyresvärden vill hyra ut en lägenhet som personen själv äger är det inte säkert att personen får göra detta. Kolla upp bostadsrättsföreningens regler kring detta.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på bostaden eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

Du ska aldrig föra över deposition i dessa situationer:

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden till en utländsk bank.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden till en person som du inte har träffat fysiskt.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden innan du har ett hyreskontrakt som är underskrivet av bägge parter.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden innan du har kollat upp om hyresvärden har rätt att hyra ut hyresbostaden.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för bostaden innan du har fått en visning av bostaden.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du flytta in? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i din nya bostad. Kom ihåg att adressändra.

Hitta bostad att hyra i Husie

Hitta din nya hyresbostad i Husie genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller bostad at hyra i Husie till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresbostäderna i Husie först. När du vill hyra en bostad i Husie är det viktigt att veta vilken typ av bostad i Husie som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresbostäder i Husie, och du kan med fördel använda oss.

Värt att veta när du söker hyresbostad i Husie

Husie ligger i den Östra stadsdelen och området anses som ett av Malmös stora utvecklingsområden och planer på nya byggnadsprojekt pågår fortfarande. För de hästintresserade finns trav- och galoppbana här. Området består främst av bostäder.

Sök på väg- eller gatunamn i Husie