Hyra bostad i Kirseberg

Hitta din nya hyresbostad eller hyresrätt på listan med bostäder att hyra i Kirseberg nedan. Vi har ett stort urval av hyresbostäder och hyresrätter. Vill du hyra bostad i Kirseberg så har du kommit helt rätt. Lycka till! Mer info om hyra bostad i Kirseberg.

Söker du hyra eller köp?Hyra/Köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Ytterligare filtreringarFilter
Hyresperiod
Hyra per månad
Max pris
Filtrera sökningSök
189 bostäder hittade

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga bostäder att hyra i Kirseberg under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga bostäder att hyra i Kirseberg under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet bostäder att hyra i Kirseberg på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya bostäder i Kirseberg som lagts ut för uthyrning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal bostäder i Kirseberg som hyrts ut på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga hyresbostäder i Kirseberg över tid, samlad statistik över nya hyresbostäder i Kirseberg över tid, samlad statistik över uthyrda bostäder i Kirseberg över tid.

Datum Alla bostäder att hyra Nya bostäder att hyra Uthyrda bostäder
3. mars 2024 33 1 3
2. mars 2024 35 12 10
1. mars 2024 33 8 6
29. februari 2024 31 5 2
28. februari 2024 30 4 6
27. februari 2024 32 5 5
26. februari 2024 32 1 3
25. februari 2024 34 1 1
24. februari 2024 34 5 6
23. februari 2024 35 6 6
22. februari 2024 35 5 3
21. februari 2024 33 4 3
20. februari 2024 32 1 1
19. februari 2024 32 3 5
18. februari 2024 34 3 3
17. februari 2024 34 5 7
16. februari 2024 36 4 3
15. februari 2024 35 3 2
14. februari 2024 34 3 4
13. februari 2024 35 5 6
12. februari 2024 36 5 8
11. februari 2024 39 3 3
10. februari 2024 39 9 9
9. februari 2024 39 10 0
8. februari 2024 29 5 14
7. februari 2024 38 11 11
6. februari 2024 38 1 0
5. februari 2024 37 3 5
4. februari 2024 39 5 11
3. februari 2024 45 7 2
2. februari 2024 40 11 0

Statistik över lediga bostäder att hyra i Kirseberg

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av bostäder att hyra i Kirseberg. Se också samlad statistik över alla lediga hyresbostäder i Kirseberg över tid, samlad statistik över nya hyresbostäder i Kirseberg över tid, samlad statistik över uthyrda bostäder i Kirseberg över tid.

Totalt
Antal lediga bostäder 195
Antal nya bostäder sedan igår 1
Antal uthyrda bostäder sedan igår 3
Lediga m2 totalt 8 969

Hyra bostad i Kirseberg

Att hitta en hyra bostad i Kirseberg kan vara en tidskrävande och ibland utmanande process. Börja med att definiera dina behov och önskemål. Undersök sedan marknaden för lediga hyresbostäder i Kirseberg, till exempel genom att söka på bostadsportaler som Bostadsdeal.se eller genom att kontakta fastighetsbolag, fastighetsförvaltare eller bostadsföreningar.

Du kan få bra idéer om hur du hittar och hyr din nya hyra bostad i Kirseberg via våra guider för att söka efter lägenhet att hyra, söka efter rum att hyra, söka efter hus att hyra och söka efter studentbostad.

Det finns många olika typer av hyra bostad, inklusive:

Lägenhet att hyra i Kirseberg

En lägenhet är en privatbostad i en flerfamiljshus. Det kan vara ett bra val att hyra en lägenhet om du vill bo nära staden, ha tillgång till kollektivtrafik och bo nära andra människor. Läs mer om lägenhet att hyra i Kirseberg genom att klicka på länken.

Hus att hyra i Kirseberg

Ett hus är en byggnad som fungerar som ett hem eller bostad för individer eller familjer, där invånaren har nyttjanderätt till den grund som byggnaden ligger på. Ett hus har vanligtvis en ansluten trädgård och andra utomhusområden som t.ex. en uppfart. Läs mer om hus att hyra i Kirseberg genom att klicka på länken.

Radhus att hyra i Kirseberg

Ett radhus är en typ av bostad där flera liknande eller identiska hus är byggda i en sammanhängande rad och delar sidoväggar med varandra. Läs mer om radhus att hyra i Kirseberg genom att klicka på länken.

Rum att hyra i Kirseberg

Ett rum att hyra är ett rum som hyrs ut – vanligtvis genom andrahandsuthyrning. Uthyrning av rum är ofta tidsbegränsat, och man brukar hyra ut ett rum för en kortare period, som kan vara från några dagar till flera månader. Läs mer om rum att hyra i Kirseberg genom att klicka på länken.

Studentbostad i Kirseberg

En studentbostad är en bostad som är lämplig som boende för studenter. Det är oftast ett rum - till exempel ett kollegierum - men det kan också vara en mindre lägenhet. Läs mer om studentbostad i Kirseberg genom att klicka på länken.

Hitta en billig hyra bostad i Kirseberg

Om du vill hitta en ekonomiskt överkomlig hyra bostad i Kirseberg är det viktigt att ha så många alternativ som möjligt att välja mellan. Det uppnår du genom att kontakta många olika hyresvärdar och boka visning av de olika tillgängliga bostäderna.

När du har mottagit de olika hyresvärdarnas prisförslag kan du försöka förhandla om priset genom att presentera ditt eget bud. Genom att hålla flera alternativ öppna och kontakta flera hyresvärdar ökar du chansen att hitta en hyresvärd som är villig att matcha ditt bud.

Det pris du kan förhandla fram beror mycket på tillgång och efterfrågan. Så genom att välja ett område med många lediga hyresbostäder kan du öka sannolikheten att hitta en hyra bostad till ett förmånligt pris.

Hitta en bostad att hyra i Kirseberg med rätt storlek och planlösning

När du söker en ny bostad att hyra i Kirseberg är det viktigt att du ser till att den kan tillgodose både dina nuvarande och framtida behov. Bostaden bör med andra ord vara tillräckligt rymlig för de dagliga aktiviteter du har nu, och för de planer du har för den närmaste framtiden.

Bostadens inredning och planlösning kan ha stor inverkan på om den kan möta dina behov. Du kan finna inspiration till hur du inreder din bostad genom dessa guider: Guide till inredning av lägenhet, guide till inredning av hus, samt guide till inredning av rum.

Flyttning till bostad att hyra i Kirseberg

När du har hittat din framtida bostad att hyra i Kirseberg, är nästa steg flytten. Här är det viktigt att flyttprocessen är välorganiserad och att du har fokus på alla aspekter av flytten.

Flyttning skiljer sig mycket, beroende på om du flyttar till ett rum eller en lägenhet, eller om du flyttar till ett hus. Vi har utarbetat dessa guider som kan hjälpa dig när du flyttar: Guide till flyttning i lägenhet, Guide till flyttning i hus och Guide till flyttning i rum.

Använd ditt sunda förnuft när du söker bostad att hyra i Kirseberg

När du hyr en bostad är det mycket viktigt att du kollar upp hyresvärden innan du överför pengar. Sök alltid juridisk hjälp för genomgång av ditt hyresavtal innan du skriver under. Få en visning av bostaden, kolla upp hyresvärdens bakgrund och få dokumentation på hyresvärdens rätt att hyra ut bostaden, innan du skriver under eller överför pengar till hyresvärden. Viktigast av allt: Använd ditt sunda förnuft.

Vi har samlat en rad tips om vad du bör vara uppmärksam på i denna guide: Guide: Kolla hyresvärden innan du hyr en bostad.

Vill du hyra ut en bostad i Kirseberg?

Om du har lediga bostäder att hyra ut i Kirseberg, kan du hitta din nya hyresgäst via Bostadsdeal.se, som är en av landets ledande online-plattformar för uthyrning av privata bostäder. Vi används av många uthyrare, inklusive fastighetsbolag, bostadsföreningar, fastighetsmäklare, administratörer m.m. för uthyrning av bostäder.

Bostadsdeal.se besöks varje dag av många hundra bostadssökande, som letar efter lediga bostäder att hyra – inklusive de som söker bostad att hyra i Kirseberg. När du annonserar dina lediga bostäder på Bostadsdeal.se exponeras de för en bred skara av hyresgäster, från studenter till barnfamiljer till seniorer.

Om du har en bostad att hyra ut i Kirseberg, kan du alltid skapa en annons direkt här. Du kan också aktivt söka efter potentiella hyresgäster här. Dessutom är du mer än välkommen att kontakta oss via e-post på support@bostadsdeal.se – vi är här för att assistera dig med goda råd och hjälp till upprättande av din bostadsannons.

Vi har skapat en guide som beskriver uthyrningsprocessen från A-Ö för dig: Hyr ut din bostad genom 10 enkla steg.

Värt att veta när du söker hyresbostad i Kirseberg

Kirseberg tillhör den Norra stadsdelen och området expanderade snabbt redan i början på 1900-talet. Det är idag en av Malmös äldsta arbetarförstäder. Här bor ca 14 000 människor och i området finns ett flertal parker.