Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Lägenhet att hyra i Linköping

Hitta lägenhet att hyra i Linköping på listan med lediga lägenheter att hyra i Linköping nedan. Vi har ett stort urval av lägenheter att hyra i Linköping och är alltid uppdaterade med nya, lediga lägenheter att hyra i Linköping. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter Lägenheter som uthyres i Linköping. Mer info om lägenhet att hyra i Linköping
Du har sökt efter Lägenheter som uthyres i Linköping. Mer info om lägenhet att hyra i Linköping

Hitta lägenhet att hyra i Linköping på listan med lediga lägenheter att hyra i Linköping nedan. Vi har ett stort urval av lägenheter att hyra i Linköping och är alltid uppdaterade med nya, lediga lägenheter att hyra i Linköping. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker lägenhet i Linköping

Att människor bott i Linköping längre finns det många bevis på – därbiland fortlämningar från brons- och äldre järnåldern, samt runstenar från vikingatiden. Sveriges äldsta kloster, Vreta kloster, grundades senast år 1100 och är beläget i kommunen. Stadens ståtliga domkyrka började byggas redan på 1230-talet. Religionen har tidigare haft ett starkt fäste i Linköping, och då religiösa centra ofta för med sig högre utbildning är det inte förvånande att Sveriges möjligen första katedralskola låg just här. Sveriges tredje gymnasium öppnade också här på 1620-talet. Kanske är detta arv en av faktorerna till att att stadens universitet är en av Sveriges mest populära lärosäten idag.

Linköping har setts som en militärstad fram till 1980-talet, varefter det militära inslaget minskat i betydelse. Som nämnt i tidigare text tillverkade SAAB sina stidsflygplan i staden. Tack vare tillverkningen var stadens tillväxt stark under både andra världskriget och kalla kriget. Sedan universitet grundades i mitten av 70-talet har detta hjälp staden i fortsatt expansion.

Staden har idag tagit på sig rollen som en av landets ledande miljöstäder efter att mycket resurser lagts på biogas och fjärrvärme. I detta led har Linköping kommun också som mål att bli koldioxidneutralt till år 2025 – en inspirerande kommun, helt enkelt!

Hitta lediga lägenheter som uthyres i Linköping. Söker du lägenhet som uthyres i Linköping, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av bostäder i Linköping än lägenheter, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

På sjunde plats av Sveriges största städer ligger Linköping, beläget mitt i Östergötland. Många yngre människor dras till staden med anledning av Linköpings Universitet, som är ett av Sveriges mest populära universitet. Det är då heller inte förvånande att stadens slogan är just ‘Där idéer blir verklighet’, som syftar på samarbetet mellan näringslivet och universitetet.


Hitta lägenhet att hyra i Linköping

Letar du efter lägenhet att hyra i Linköping? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga lägenheter som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter att hyra i Linköping som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet att hyra i Linköping på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet att hyra i Linköping, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet att hyra i Linköping

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet att hyra i Linköping. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet att hyra i Linköping som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Linköping?

I Linköping hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Linköping.

Kan jag söka efter bostäder i Linköping baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Linköping kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Linköping?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Linköping .

Hur mycket kostar en bostad i Linköping?

Priset på en bostad i Linköping beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Linköping.