Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Studentbostad i Göteborg

Hitta studentbostad att hyra i Göteborg på listan med lediga studentbostäder att hyra i Göteborg nedan. Vi har ett stort urval av studentbostäder att hyra i Göteborg och är alltid uppdaterade med nya, lediga studentbostäder att hyra i Göteborg. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter Studentbostäder som uthyres i Göteborg. Mer info om studentbostad i Göteborg
Du har sökt efter Studentbostäder som uthyres i Göteborg. Mer info om studentbostad i Göteborg

Hitta studentbostad att hyra i Göteborg på listan med lediga studentbostäder att hyra i Göteborg nedan. Vi har ett stort urval av studentbostäder att hyra i Göteborg och är alltid uppdaterade med nya, lediga studentbostäder att hyra i Göteborg. Tryck på "Läs mer" under en specifik hyresbostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker studentbostad i Göteborg

Även om den stad som idag kallas för Göteborg byggdes av Holländare så tidigt som på 1600-talet brukar man säga att staden har en längre historia än så. För att hitta den första bebyggelsen till det som senare utvecklades till dagens Göteborg måste man se tillbaka hela vägen till 1000-talet och den dåvarande handelsorten Lödöse. Med sin belägenheten mellan Danmark och Norge har staden genom historien varit en viktig pusselbit i svensk handel – också för att säkra sig tillgång till Göta älvs mynning ut till havet. Något som alltså avspeglar sig i staden än idag, med en imponerande hamn och som hem för många stora industrier. Göteborg har även utvecklats till mycket mer än en hamn- och industristad och lockar idag folk med Nordens största nöjespark Liseberg och med att varje år bjuda in världsartister att uppträda på den historiska arenan Ullevi i centrala Göteborg. Staden står även som värd varje år för världens största fotbollsturnering för unga som varje år spelas av tusentals unga spelare. Även på listan över Sveriges studentstäder finns staden med, som med sina nästan 40.000 studenter är en av de största studentstäderna i landet. De främsta lärosäterna är Göteborgs Universitet och Chalmers Tekniska Högskola, och bli därför inte förvånad om du träffar på glada studenter i en av stadens alla parker.

Hitta lediga studentbostäder som uthyres i Göteborg. Söker du studentbostad som uthyres i Göteborg, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av bostäder i Göteborg än studentbostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning.

Göteborg är Nordens femte största stad och den näst största staden i Sverige. Staden står dessutom som hem för en rad internationella industrikoncerner och är en viktig del i den svenska handeln. Här är befolkningen känd för sin humor och på stadens paradgata Avenyn symboliseras stadens puls av spårvagnarna som karaktäristiskt glider fram över gator och torg.


Hitta studentbostad att hyra i Göteborg Bostadsdeal.se

Letar du efter studentbostad att hyra i Göteborg? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste studentbostäder som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya studentbostäder att hyra i iGöteborg som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga studentbostäder att hyra i iGöteborg på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av studentbostad att hyra i iGöteborg, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya studentbostad att hyra iGöteborg

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste studentbostad att hyra i Göteborg. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya studentbostad att hyra i iGöteborg som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Göteborg?

I Göteborg hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostader.

Kan jag söka efter bostader i Göteborg baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Göteborg kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Göteborg?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas nya bostäder i Göteborg .

Hur mycket kostar en bostad i Göteborg?

Priset på en bostad i Göteborg beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Göteborg.