Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Lägenheter att hyra i Nynäshamn

Hitta lägenheter, hyreslägenheter och studentlägenheter på listan med lediga lägenheter i Nynäshamn nedan. Vill du hyra lägenhet, hyreslägenhet eller studentlägenhet har du kommit helt rätt. Lycka till! Mer info om hyra lägenhet i Nynäshamn.

Upprätta en sökagent för din nya lägenhet här

36 bostäder hittade
1 2 >

Vad är en lägenhet?

Lägenheter är ett vanligt boendealternativ som många människor väljer. En lägenhet är ett rum eller ett antal rum som är en del av en större fastighet. Det kan vara ett hus, ett flerfamiljshus eller ett komplex med flera lägenheter. Lägenheterna är oftast fördelade på olika våningar och har en egen ingång. Lägenheter kan vara fördelade över en eller flera våningar. De kan ha en egen ingång eller dela en gemensam ingång med andra lägenheter. Det finns olika typer av lägenheter, som ettor, tvåor, treor och fyrar. De kan ha olika storlekar och utformningar, beroende på var de är belägna. De flesta lägenheter har ett eller flera sovrum, ett kök, ett vardagsrum och ett badrum. Lägenheter kan vara antingen hyresrätter eller äganderätter. I en hyresrätt är det hyresvärden som äger lägenheten medan i en äganderätt är det den som bor i lägenheten som äger den.

Lediga lägenheter i Nynäshamn

Är du på jakt efter lediga lägenheter i Nynäshamn så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter i Nynäshamn. Hitta lediga lägenheter och lägenheter i Nynäshamn genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenhet i Nynäshamn till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lediga lägenheterna i Nynäshamn först. När du vill hyra en ledig lägenhet i Nynäshamn är det viktigt att veta vilken typ av ledig lägenhet i Nynäshamn som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga lägenheter i Nynäshamn, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lediga lägenheter i Nynäshamn, lediga hyresbostäder i Nynäshamn, lediga hyresrätter i Nynäshamn, lediga hus i Nynäshamn, lediga rum i Nynäshamn, lediga bostäder i Nynäshamn, lediga studentbostäder i Nynäshamn, lediga studentlägenheter i Nynäshamn eller lediga hyreslägenheter i Nynäshamn.

Guide: Så hittar du en lägenhet i Nynäshamn

Behöver du hjälp med att hitta en lägenhet, hyresrätt eller hyreslägenhet i Nynäshamn? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av lägenhet i Nynäshamn. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta den perfekta lägenheten i Nynäshamn!

Du kan alltid söka bland alla lediga bostäder att hyra via dessa länkar: hyra lägenhet, hyresbostad, hyresrätt, hyra hus, hyra rum, hyra bostad, hyra studentbostad, hyra studentlägenhet, hyreslägenhet.

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för en lägenhet, lägenhet att hyra, rum att hyra eller hus att hyra i Nynäshamn. Vilken storlek och hur många m2 ska lägenheten vara? Ska det vara ett rum, en lägenhet, en studentbostad eller ett hus? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Nynäshamn ska lägenheten ligga – ska den ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra? Ska lägenheten ha en uteplats, altan, trädgård, badkar osv.? Hur ska fastigheten se ut? Vilken våning ska lägenheten ligga på? Vill du ha natur nära? Ska lägenheten ligga vid havet? Vad ska månadshyran vara? Ska lägenheten ligga nära ett visst universitet? Söker du ett förstahandskontrakt?
Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en lägenhetssökning efter jakten på en lägenhet som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter lägenhet i Nynäshamn

Det finns många bra hemsidor med lediga lägenheter att hyra, där du kan söka efter lägenheter, bostadsförmedlingar, privata hyresvärdar och hyresvärdar i Nynäshamn. Kom ihåg att söka på fler olika bostadsportaler för att hitta den bästa lediga lägenheten till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av lägenheter på vår bostadsportal Bostadsdeal.se, som är en av de största svenska portalerna för bostadsuthyrning och som ger en överblick över hela bostadsmarknaden. Vi är bostadsportalen för Nynäshamn. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter lägenheter att hyra här.

Du kan använda dessa länkar för att gå direkt till en bestämd typ av sökning: Hyra lägenhet i Nynäshamn, hyra hus i Nynäshamn, hyra rum i Nynäshamn, hyra bostad i Nynäshamn, hyra hyresbostad i Nynäshamn, hyra studentbostad i Nynäshamn, hyra hyresrätter i Nynäshamn, hyra hyreslägenhet i Nynäshamn, ledig hyresrätt i Nynäshamn, ledig lägenhet i Nynäshamn, ledigt hus i Nynäshamn, ledigt rum i Nynäshamn, ledig hyresbostad i Nynäshamn, ledig bostad i Nynäshamn, ledig studentbostad i Nynäshamn, ledig studentlägenhet i Nynäshamn, ledig hyreslägenhet i Nynäshamn, lediga hyresrätter i Nynäshamn, lediga lägenheter i Nynäshamn, lediga hyresbostäder i Nynäshamn, lediga hus i Nynäshamn, lediga rum i Nynäshamn, lediga bostäder i Nynäshamn, lediga studentbostäder i Nynäshamn, lediga studentlägenheter i Nynäshamn, lediga hyreslägenheter i Nynäshamn, hyresbostäder i Nynäshamn, hyresrätter i Nynäshamn, lägenheter i Nynäshamn, hus i Nynäshamn, rum i Nynäshamn, bostäder i Nynäshamn, studentbostäder i Nynäshamn, studentlägenheter i Nynäshamn, hyreslägenheter i Nynäshamn, hyresbostad i Nynäshamn, hyresrätt i Nynäshamn, lägenhet i Nynäshamn, hus i Nynäshamn, rum i Nynäshamn, bostad i Nynäshamn, studentbostad i Nynäshamn, studentlägenhet i Nynäshamn och hyreslägenhet i Nynäshamn

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat en lägenhet i Nynäshamn som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska vara förberedd på att skriva en ansökning till hyresvärden där du berättar lite om dig själv och varför du vill hyra lägenheten. Du kan också be om en visning av lägenheten, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat din nya lägenhet i Nynäshamn ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, skick vid inflyttningen med mera. Du ska bl.a. vara väldigt uppmärksam på skicket av hyresobjektet vid inflyttning. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr lägenheten är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut lägenheten i andrahand. Även om hyresvärden vill hyra ut en lägenhet som personen själv äger är det inte säkert att personen får göra detta. Kolla upp bostadsrättsföreningens regler kring detta.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på lägenheten eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

Du ska aldrig föra över deposition i dessa situationer:

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten till en utländsk bank.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten till en person som du inte har träffat fysiskt.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten innan du har ett hyreskontrakt som är underskrivet av bägge parter.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten innan du har kollat upp om hyresvärden har rätt att hyra ut lägenheten.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten innan du har fått en visning av lägenheten.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du flytta in? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i din nya lägenhet. Kom ihåg att adressändra.

Hyra lägenhet i Nynäshamn

Är du på jakt efter att hyra en lägenhet i Nynäshamn så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter i Nynäshamn. Hitta din nya lägenhet i Nynäshamn genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenhet at hyra i Nynäshamn till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lägenheterna i Nynäshamn först. När du vill hyra en lägenhet i Nynäshamn är det viktigt att veta vilken typ av lägenhet i Nynäshamn som du vill hyra. Det finns alla typer av lägenheter i Nynäshamn, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du vill hyra lägenhet  i Nynäshamn, hyra hyresbostad i Nynäshamn, hyra hyresrätt i Nynäshamn, hyra hus i Nynäshamn, hyra rum i Nynäshamn, hyra bostad i Nynäshamn, hyra studentbostad i Nynäshamn, hyra studentlägenhet i Nynäshamn eller hyra hyreslägenhet i Nynäshamn.

Ledig lägenhet i Nynäshamn

Är du på jakt efter en ledig lägenhet i Nynäshamn så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter i Nynäshamn. Hitta en ledig lägenhet i Nynäshamn genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenhet i Nynäshamn till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lediga lägenheterna i Nynäshamn först. När du vill hyra en ledig lägenhet i Nynäshamn är det viktigt att veta vilken typ av ledig lägenhet i Nynäshamn som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga lägenheter i Nynäshamn, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker ledig lägenhet i Nynäshamn, ledig hyresbostad i Nynäshamn, ledig hyresrätt i Nynäshamn, ledigt hus i Nynäshamn, ledigt rum i Nynäshamn, ledig bostad i Nynäshamn, ledig studentbostad i Nynäshamn, ledig studentlägenhet i Nynäshamn eller ledig hyreslägenhet i Nynäshamn.

Lägenheter i Nynäshamn

Är du på jakt efter lägenheter i Nynäshamn så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter i Nynäshamn. Hitta lägenheter i Nynäshamn genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenheter i Nynäshamn till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lägenheterna i Nynäshamn först. När du vill hyra lägenheter i Nynäshamn är det viktigt att veta vilken typ av lägenheter i Nynäshamn som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga lägenheter i Nynäshamn, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenheter i Nynäshamn, hyresbostäder i Nynäshamn, hyresrätter i Nynäshamn, hus i Nynäshamn, rum i Nynäshamn, bostäder i Nynäshamn, studentbostäder i Nynäshamn, studentlägenheter i Nynäshamn eller hyreslägenheter i Nynäshamn.

Lägenhet i Nynäshamn

Är du på jakt efter en lägenhet i Nynäshamn så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter i Nynäshamn. Hitta en lägenhet i Nynäshamn genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenhet i Nynäshamn till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lägenheterna i Nynäshamn först. När du vill hyra en lägenhet  i Nynäshamn är det viktigt att veta vilken typ av lägenhet i Nynäshamn som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga lägenheter i Nynäshamn, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenhet  i Nynäshamn, hyresbostad i Nynäshamn, hyresrätt i Nynäshamn, hus i Nynäshamn, rum i Nynäshamn, bostad i Nynäshamn, studentbostad i Nynäshamn, studentlägenhet i Nynäshamn eller hyreslägenhet i Nynäshamn.

Hyresrätt i Nynäshamn

Är du på jakt efter en hyresrätt i Nynäshamn så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyresrätter, hyreslägenheter och lägenheter i Nynäshamn. Hitta en hyresrätt i Nynäshamn genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hyresrätt i Nynäshamn till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresrätterna i Nynäshamn först. När du vill hyra en hyresrätt i Nynäshamn är det viktigt att veta vilken typ av hyresrätt i Nynäshamn som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresrätter i Nynäshamn, och du kan med fördel använda oss.

Hyresrätter i Nynäshamn

Är du på jakt efter hyresrätter i Nynäshamn så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyresrätter, hyreslägenheter och lägenheter i Nynäshamn. Hitta hyresrätter i Nynäshamn genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hyresrätter i Nynäshamn till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresrätterna i Nynäshamn först. När du vill hyra hyresrätter i Nynäshamn är det viktigt att veta vilken typ av hyresrätter i Nynäshamn som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresrätter i Nynäshamn, och du kan med fördel använda oss.

Värt att veta när du söker lägenhet i Nynäshamn

Drygt 5 mil söder om Södertälje ligger Nynäshamn, en stad som lever av och för sin hamn. Hamnen har alltid spelat en viktig roll för staden. Redan 1903 startades bland annat båttrafiken till och från Gotland. Nynäshamn kommun har 1852 öar och blev utsedd til Årets båtkommun år 2020. Det finns flera skolor på grundskolenivå, en gymnasieskola, vuxenutbildning och en kulturskola. I kulturväg finns det i området många konsthantverk, runstenstäta omgivningar och en spännade hembygdshistoria. Dessutom finns det ett bibliotek med an anslutande konsthall och ett godsmagasin som regelbundet anordnar konst- och hantverksutställningar. Historiskt sett har Nynäshamn präglats av tillverkning av utrustning för telekommunikation samt raffinering av olja. Båda verksamheterna är nedlagda sedan år 2005 respektive år 1990, dock produceras fortfarande specialoljor på orten. Idag är turism och färjetrafik viktiga näringar för Nynäshamn. Andra mindre företag i Nynäshamn är mikrobryggeriet Nynäshamns Ångbryggeri och Direktonik. Färjetrafiken i Nynäshamn är väl fungerande tack vare Nynäshamns naturliga hamn med ett djupt sund och nära öppet hav. Från hamnen finns det möjlighet att åka till Gotland året runt och även till Gotska Sandön under sommartid. Det finns två internationella linjer till Gdansk i Polen och till Ventspils och Liepaja i Lettland. Vaxholmsbolaget trafikerar sträckorna till de närbelagda öarna i Nynäshamns skärgård. Mellan Stockholm och Nynäshamn öppnades år 2008 en fyrfilig motorväg och arbetet med att förbättra järnvägen Nynäsbanan mellan södra Stockholm och Nynäshamn pågår. Utöver detta är Nynäshamn en del av Stockholm Business Alliance, ett parnerskap mellan 53 kommuner som tillsammans utvecklar regionen med fokus på att attrahera utländska investerare.

Sök på väg- eller gatunamn i Nynäshamn
Information om kommunen