Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Lägenheter att hyra i Värnamo

Hitta lägenheter, hyreslägenheter och studentlägenheter på listan med lediga lägenheter i Värnamo nedan. Vill du hyra lägenhet, hyreslägenhet eller studentlägenhet har du kommit helt rätt. Lycka till! Mer info om hyra lägenhet i Värnamo.

Upprätta en sökagent för din nya lägenhet här

37 bostäder hittade
1 2 3 >

Vad är en lägenhet?

Lägenheter är ett vanligt boendealternativ som många människor väljer. En lägenhet är ett rum eller ett antal rum som är en del av en större fastighet. Det kan vara ett hus, ett flerfamiljshus eller ett komplex med flera lägenheter. Lägenheterna är oftast fördelade på olika våningar och har en egen ingång. Lägenheter kan vara fördelade över en eller flera våningar. De kan ha en egen ingång eller dela en gemensam ingång med andra lägenheter. Det finns olika typer av lägenheter, som ettor, tvåor, treor och fyrar. De kan ha olika storlekar och utformningar, beroende på var de är belägna. De flesta lägenheter har ett eller flera sovrum, ett kök, ett vardagsrum och ett badrum. Lägenheter kan vara antingen hyresrätter eller äganderätter. I en hyresrätt är det hyresvärden som äger lägenheten medan i en äganderätt är det den som bor i lägenheten som äger den.

Lediga lägenheter i Värnamo

Är du på jakt efter lediga lägenheter i Värnamo så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter i Värnamo. Hitta lediga lägenheter och lägenheter i Värnamo genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenhet i Värnamo till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lediga lägenheterna i Värnamo först. När du vill hyra en ledig lägenhet i Värnamo är det viktigt att veta vilken typ av ledig lägenhet i Värnamo som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga lägenheter i Värnamo, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lediga lägenheter i Värnamo, lediga hyresbostäder i Värnamo, lediga hyresrätter i Värnamo, lediga hus i Värnamo, lediga rum i Värnamo, lediga bostäder i Värnamo, lediga studentbostäder i Värnamo, lediga studentlägenheter i Värnamo eller lediga hyreslägenheter i Värnamo.

Guide: Så hittar du en lägenhet i Värnamo

Behöver du hjälp med att hitta en lägenhet, hyresrätt eller hyreslägenhet i Värnamo? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av lägenhet i Värnamo. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta den perfekta lägenheten i Värnamo!

Du kan alltid söka bland alla lediga bostäder att hyra via dessa länkar: hyra lägenhet, hyresbostad, hyresrätt, hyra hus, hyra rum, hyra bostad, hyra studentbostad, hyra studentlägenhet, hyreslägenhet.

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för en lägenhet, lägenhet att hyra, rum att hyra eller hus att hyra i Värnamo. Vilken storlek och hur många m2 ska lägenheten vara? Ska det vara ett rum, en lägenhet, en studentbostad eller ett hus? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Värnamo ska lägenheten ligga – ska den ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra? Ska lägenheten ha en uteplats, altan, trädgård, badkar osv.? Hur ska fastigheten se ut? Vilken våning ska lägenheten ligga på? Vill du ha natur nära? Ska lägenheten ligga vid havet? Vad ska månadshyran vara? Ska lägenheten ligga nära ett visst universitet? Söker du ett förstahandskontrakt?
Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en lägenhetssökning efter jakten på en lägenhet som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter lägenhet i Värnamo

Det finns många bra hemsidor med lediga lägenheter att hyra, där du kan söka efter lägenheter, bostadsförmedlingar, privata hyresvärdar och hyresvärdar i Värnamo. Kom ihåg att söka på fler olika bostadsportaler för att hitta den bästa lediga lägenheten till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av lägenheter på vår bostadsportal Bostadsdeal.se, som är en av de största svenska portalerna för bostadsuthyrning och som ger en överblick över hela bostadsmarknaden. Vi är bostadsportalen för Värnamo. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter lägenheter att hyra här.

Du kan använda dessa länkar för att gå direkt till en bestämd typ av sökning: Hyra lägenhet i Värnamo, hyra hus i Värnamo, hyra rum i Värnamo, hyra bostad i Värnamo, hyra hyresbostad i Värnamo, hyra studentbostad i Värnamo, hyra hyresrätter i Värnamo, hyra hyreslägenhet i Värnamo, ledig hyresrätt i Värnamo, ledig lägenhet i Värnamo, ledigt hus i Värnamo, ledigt rum i Värnamo, ledig hyresbostad i Värnamo, ledig bostad i Värnamo, ledig studentbostad i Värnamo, ledig studentlägenhet i Värnamo, ledig hyreslägenhet i Värnamo, lediga hyresrätter i Värnamo, lediga lägenheter i Värnamo, lediga hyresbostäder i Värnamo, lediga hus i Värnamo, lediga rum i Värnamo, lediga bostäder i Värnamo, lediga studentbostäder i Värnamo, lediga studentlägenheter i Värnamo, lediga hyreslägenheter i Värnamo, hyresbostäder i Värnamo, hyresrätter i Värnamo, lägenheter i Värnamo, hus i Värnamo, rum i Värnamo, bostäder i Värnamo, studentbostäder i Värnamo, studentlägenheter i Värnamo, hyreslägenheter i Värnamo, hyresbostad i Värnamo, hyresrätt i Värnamo, lägenhet i Värnamo, hus i Värnamo, rum i Värnamo, bostad i Värnamo, studentbostad i Värnamo, studentlägenhet i Värnamo och hyreslägenhet i Värnamo

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat en lägenhet i Värnamo som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska vara förberedd på att skriva en ansökning till hyresvärden där du berättar lite om dig själv och varför du vill hyra lägenheten. Du kan också be om en visning av lägenheten, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat din nya lägenhet i Värnamo ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, skick vid inflyttningen med mera. Du ska bl.a. vara väldigt uppmärksam på skicket av hyresobjektet vid inflyttning. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr lägenheten är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut lägenheten i andrahand. Även om hyresvärden vill hyra ut en lägenhet som personen själv äger är det inte säkert att personen får göra detta. Kolla upp bostadsrättsföreningens regler kring detta.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på lägenheten eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

Du ska aldrig föra över deposition i dessa situationer:

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten till en utländsk bank.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten till en person som du inte har träffat fysiskt.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten innan du har ett hyreskontrakt som är underskrivet av bägge parter.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten innan du har kollat upp om hyresvärden har rätt att hyra ut lägenheten.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för lägenheten innan du har fått en visning av lägenheten.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du flytta in? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i din nya lägenhet. Kom ihåg att adressändra.

Hyra lägenhet i Värnamo

Är du på jakt efter att hyra en lägenhet i Värnamo så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter i Värnamo. Hitta din nya lägenhet i Värnamo genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenhet at hyra i Värnamo till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lägenheterna i Värnamo först. När du vill hyra en lägenhet i Värnamo är det viktigt att veta vilken typ av lägenhet i Värnamo som du vill hyra. Det finns alla typer av lägenheter i Värnamo, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du vill hyra lägenhet  i Värnamo, hyra hyresbostad i Värnamo, hyra hyresrätt i Värnamo, hyra hus i Värnamo, hyra rum i Värnamo, hyra bostad i Värnamo, hyra studentbostad i Värnamo, hyra studentlägenhet i Värnamo eller hyra hyreslägenhet i Värnamo.

Ledig lägenhet i Värnamo

Är du på jakt efter en ledig lägenhet i Värnamo så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter i Värnamo. Hitta en ledig lägenhet i Värnamo genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenhet i Värnamo till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lediga lägenheterna i Värnamo först. När du vill hyra en ledig lägenhet i Värnamo är det viktigt att veta vilken typ av ledig lägenhet i Värnamo som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga lägenheter i Värnamo, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker ledig lägenhet i Värnamo, ledig hyresbostad i Värnamo, ledig hyresrätt i Värnamo, ledigt hus i Värnamo, ledigt rum i Värnamo, ledig bostad i Värnamo, ledig studentbostad i Värnamo, ledig studentlägenhet i Värnamo eller ledig hyreslägenhet i Värnamo.

Lägenheter i Värnamo

Är du på jakt efter lägenheter i Värnamo så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter i Värnamo. Hitta lägenheter i Värnamo genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenheter i Värnamo till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lägenheterna i Värnamo först. När du vill hyra lägenheter i Värnamo är det viktigt att veta vilken typ av lägenheter i Värnamo som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga lägenheter i Värnamo, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenheter i Värnamo, hyresbostäder i Värnamo, hyresrätter i Värnamo, hus i Värnamo, rum i Värnamo, bostäder i Värnamo, studentbostäder i Värnamo, studentlägenheter i Värnamo eller hyreslägenheter i Värnamo.

Lägenhet i Värnamo

Är du på jakt efter en lägenhet i Värnamo så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga lägenheter, hyreslägenheter och hyresrätter i Värnamo. Hitta en lägenhet i Värnamo genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller lägenhet i Värnamo till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lägenheterna, så du ser de mest relevanta lägenheterna i Värnamo först. När du vill hyra en lägenhet  i Värnamo är det viktigt att veta vilken typ av lägenhet i Värnamo som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga lägenheter i Värnamo, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenhet  i Värnamo, hyresbostad i Värnamo, hyresrätt i Värnamo, hus i Värnamo, rum i Värnamo, bostad i Värnamo, studentbostad i Värnamo, studentlägenhet i Värnamo eller hyreslägenhet i Värnamo.

Hyresrätt i Värnamo

Är du på jakt efter en hyresrätt i Värnamo så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyresrätter, hyreslägenheter och lägenheter i Värnamo. Hitta en hyresrätt i Värnamo genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hyresrätt i Värnamo till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresrätterna i Värnamo först. När du vill hyra en hyresrätt i Värnamo är det viktigt att veta vilken typ av hyresrätt i Värnamo som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresrätter i Värnamo, och du kan med fördel använda oss.

Hyresrätter i Värnamo

Är du på jakt efter hyresrätter i Värnamo så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyresrätter, hyreslägenheter och lägenheter i Värnamo. Hitta hyresrätter i Värnamo genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller hyresrätter i Värnamo till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera hyresbostäderna, så du ser de mest relevanta hyresrätterna i Värnamo först. När du vill hyra hyresrätter i Värnamo är det viktigt att veta vilken typ av hyresrätter i Värnamo som du vill hyra. Det finns alla typer av hyresrätter i Värnamo, och du kan med fördel använda oss.

Värt att veta när du söker lägenhet i Värnamo

Drygt 6 mil nordväst om Växjö ligger Värnamo. Det finns flera grundskolor i Värnamo, två gymnasieskolor samt en högskola och en folkhögskola. I kulturväg erbjuder staden många alternativ. Några av de mest populära är Bruno Mathssons center, Vandalorum och Store Mosse. Vandalorum är en konsthall med fokus på internationell samtidskonst och design. Vandalorum öppnade 2011. Men den i särklass mest besökta plats i Värnamo är Apladalen, en naturpark med lummiga stigar och orörd natur. Populära sporter i området är golf, fotboll och brottning.  
Nästan 35% av näringslivet i Värnamo betsår av tillverkningsindustrin. Det finns cirka 400 registrerade företag verksamma inom tillverkningsindustrin i staden. Industrin är kraftig exportinriktad, mycket tack vare E4:an och riksväg 27. Precis som andra delar av Småland präglas även Värnamo av möbeltillverkning. Mellan 1890 och 1960 fanns det inte mindre än 60 fabriker i staden. Andra stora branscher inom tillverkning är gummi-, plast-, metall-, pappers-, och maskinindustri. I kommunikationsväg finns det goda möjligheter. Bland annat är Värnamo en järnvägsknut och Europaväg 4 löper strax utanför Värnamo. Utöver detta löper betydande riksvägar och länsvägar i nära anslutning till staden.

Sök på väg- eller gatunamn i Värnamo
Information om kommunen