Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Rum att hyra i Majorna-Linné

Hitta ditt nya rum i Majorna-Linné på listan med lediga rum nedan. Vi har ett stort urval av rum i Majorna-Linné. Hyr rum i Majorna-Linné här. Lycka till! Mer info om hyra rum i Majorna-Linné.

Upprätta en sökagent för ditt nya rum här

62 bostäder hittade
1 2 3 4 >

Vad är ett rum?

Ett rum är en del av ett hus. Ett rum kan ha olika storlekar och former. Det kan vara ett litet rum, ett stort rum eller ett rum som är långt och smalt. Det kan också ha olika typer av inredning, som möbler, tapeter, mattor och gardiner. Det kan också ha olika typer av belysning, som ljusstakar, lampor eller fönster. Alla dessa element kan användas för att skapa en specifik atmosfär.

Att hyra ett rum är ett bra sätt att bo billigt och flexibelt. Det är ofta billigare än att hyra ett helt hus eller en lägenhet. Det är också ett bra sätt att träffa nya människor. Det är också ett bra sätt att få en uppfattning om ett område innan man bestämmer sig för att flytta till ett eget boende i området.

Lediga rum i Majorna-Linné

Är du på jakt efter lediga rum i Majorna-Linné så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och rum i Majorna-Linné. Hitta lediga rum i Majorna-Linné genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller rum i Majorna-Linné till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera rummen, så du ser de mest relevanta lediga rummen i Majorna-Linné först. När du vill hyra lediga rum i Majorna-Linné är det viktigt att veta vilken typ av lediga rum i Majorna-Linné som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga rum i Majorna-Linné, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lediga lägenheter i Majorna-Linné, lediga hyresbostäder i Majorna-Linné, lediga hyresrätter i Majorna-Linné, lediga hus i Majorna-Linné, lediga rum i Majorna-Linné, lediga bostäder i Majorna-Linné, lediga studentbostäder i Majorna-Linné, lediga studentlägenheter i Majorna-Linné eller lediga hyreslägenheter i Majorna-Linné.

Guide: Så hittar du ett rum i Majorna-Linné

Behöver du hjälp med att hitta ett rum, hyresrätt eller hyresbostad i Majorna-Linné? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av rum i Majorna-Linné. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta det perfekta rummet i Majorna-Linné!

Du kan alltid söka bland alla lediga bostäder att hyra via dessa länkar: hyra lägenhet, hyresbostad, hyresrätt, hyra hus, hyra rum, hyra bostad, hyra studentbostad, hyra studentlägenhet, hyreslägenhet.

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för ett rum att hyra i Majorna-Linné. Vilken storlek och hur många m2 ska rummen vara? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Majorna-Linné ska rummet ligga – ska det ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra? Ska rummet ha en balkong, eget badrum, badkar osv.? Hur ska fastigheten se ut? Vill du ha natur nära? Ska rummet ligga vid havet? Vad ska månadshyran vara? Ska rummet ligga nära ett visst universitet? Söker du ett förstahandskontrakt?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en sökning efter ett rum som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter ett rum i Majorna-Linné

Det finns många bra hemsidor med lediga rum att hyra, där du kan söka efter rum, bostadsförmedlingar, privata hyresvärdar och hyresvärdar i Majorna-Linné. Kom ihåg att söka på fler olika bostadsportaler för att hitta det bästa lediga rummet till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av rum på vår bostadsportal Bostadsdeal.se, som är en av de största svenska portalerna för bostadsuthyrning och som ger en överblick över hela bostadsmarknaden. Vi är bostadsportalen för Majorna-Linné. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter rum att hyra här.

Du kan använda dessa länkar för att gå direkt till en bestämd typ av sökning: Hyra lägenhet i Majorna-Linné, hyra hus i Majorna-Linné, hyra rum i Majorna-Linné, hyra bostad i Majorna-Linné, hyra hyresbostad i Majorna-Linné, hyra studentbostad i Majorna-Linné, hyra hyresrätter i Majorna-Linné, hyra hyreslägenhet i Majorna-Linné, ledig hyresrätt i Majorna-Linné, ledig lägenhet i Majorna-Linné, ledigt hus i Majorna-Linné, ledigt rum i Majorna-Linné, ledig hyresbostad i Majorna-Linné, ledig bostad i Majorna-Linné, ledig studentbostad i Majorna-Linné, ledig studentlägenhet i Majorna-Linné, ledig hyreslägenhet i Majorna-Linné, lediga hyresrätter i Majorna-Linné, lediga lägenheter i Majorna-Linné, lediga hyresbostäder i Majorna-Linné, lediga hus i Majorna-Linné, lediga rum i Majorna-Linné, lediga bostäder i Majorna-Linné, lediga studentbostäder i Majorna-Linné, lediga studentlägenheter i Majorna-Linné, lediga hyreslägenheter i Majorna-Linné, hyresbostäder i Majorna-Linné, hyresrätter i Majorna-Linné, lägenheter i Majorna-Linné, hus i Majorna-Linné, rum i Majorna-Linné, bostäder i Majorna-Linné, studentbostäder i Majorna-Linné, studentlägenheter i Majorna-Linné, hyreslägenheter i Majorna-Linné, hyresbostad i Majorna-Linné, hyresrätt i Majorna-Linné, lägenhet i Majorna-Linné, hus i Majorna-Linné, rum i Majorna-Linné, bostad i Majorna-Linné, studentbostad i Majorna-Linné, studentlägenhet i Majorna-Linné och hyreslägenhet i Majorna-Linné

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat ett rum i Majorna-Linné som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska vara förberedd på att skriva en ansökning till hyresvärden där du berättar lite om dig själv och varför du vill hyra rummet. Du kan också be om en visning av rummet, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat ditt nya rum i Majorna-Linné ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, skick vid inflyttningen med mera. Du ska bl.a. vara väldigt uppmärksam på skicket av hyresobjektet vid inflyttning. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr rummet är det inte säkert att personen får hyra ut det i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut rummet i andrahand.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på rummet eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

Du ska aldrig föra över deposition i dessa situationer:

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för rummet till en utländsk bank.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för rummet till en person som du inte har träffat fysiskt.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för rummet innan du har ett hyreskontrakt som är underskrivet av bägge parter.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för rummet innan du har kollat upp om hyresvärden har rätt att hyra ut rummet.

- Överför aldrig deposition/förskottshyra för rummet innan du har fått en visning av rummet.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du flytta in? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i ditt nya rum. Kom ihåg att adressändra.

Hyra rum i Majorna-Linné

Är du på jakt efter att hyra ett rum i Majorna-Linné så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och rum i Majorna-Linné. Hitta ditt nya rum i Majorna-Linné genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller rum att hyra i Majorna-Linné till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera rummen, så du ser de mest relevanta rummen i Majorna-Linné först. När du vill hyra ett rum i Majorna-Linné är det viktigt att veta vilken typ av rum i Majorna-Linné som du vill hyra. Det finns alla typer av rum i Majorna-Linné, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du vill hyra lägenhet  i Majorna-Linné, hyra hyresbostad i Majorna-Linné, hyra hyresrätt i Majorna-Linné, hyra hus i Majorna-Linné, hyra rum i Majorna-Linné, hyra bostad i Majorna-Linné, hyra studentbostad i Majorna-Linné, hyra studentlägenhet i Majorna-Linné eller hyra hyreslägenhet i Majorna-Linné.

Lediga rum i Majorna-Linné

Är du på jakt efter ett ledigt rum i Majorna-Linné så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och rum i Majorna-Linné. Hitta ett ledigt rum i Majorna-Linné genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller rum i Majorna-Linné till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera rummen, så du ser de mest relevanta lediga rummen i Majorna-Linné först. När du vill hyra ett ledigt rum i Majorna-Linné är det viktigt att veta vilken typ av ledigt rum i Majorna-Linné som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga rum i Majorna-Linné, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker ledig lägenhet i Majorna-Linné, ledig hyresbostad i Majorna-Linné, ledig hyresrätt i Majorna-Linné, ledigt hus i Majorna-Linné, ledigt rum i Majorna-Linné, ledig bostad i Majorna-Linné, ledig studentbostad i Majorna-Linné, ledig studentlägenhet i Majorna-Linné eller ledig hyreslägenhet i Majorna-Linné.

Rum i Majorna-Linné

Är du på jakt efter ett rum i Majorna-Linné så har du kommit helt rätt! Bostadsdeal.se är en stor bostadsportal och samlar nämligen alla lediga hyreslägenheter och rum i Majorna-Linné. Hitta ett rum i Majorna-Linné genom att kolla listan ovan. Om du letar efter en bestämd typ av hyresvärd, privata hyresvärdar, förstahandskontrakt, fastighetsbolag eller rum i Majorna-Linné till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera rummen, så du ser de mest relevanta rummen i Majorna-Linné först. När du vill hyra ett rum  i Majorna-Linné är det viktigt att veta vilken typ av rum i Majorna-Linné som du vill hyra. Det finns alla typer av lediga rum i Majorna-Linné, och du kan med fördel använda oss, oavsett om du söker lägenheter i Majorna-Linné, hyresbostäder i Majorna-Linné, hyresrätter i Majorna-Linné, hus i Majorna-Linné, rum i Majorna-Linné, bostäder i Majorna-Linné, studentbostäder i Majorna-Linné, studentlägenheter i Majorna-Linné eller hyreslägenheter i Majorna-Linné.

Värt att veta när du söker rum i Majorna-Linné

Majorna-Linné är ett stadsområde som börjar vid Järntorget och sträcker sig runt om Slottskogen och hela vägen mot Älvsborgsbron. Förurom många bostäder finns här mycket kultur och nöje. Framförallt i Linné är det sociala livet på gatorna ett viktigt inslag, där såväl barer, caféer och restauranger utgör mycket av stadsdelens charm. I Majorna är inte stadspulsen lika påtaglig och här finner man istället mer kvarterskänsla kring caféerna och många små mysiga parker och kvartersgårdar. Uppe vid Stigbergstorget, som är ett av många torg i Majorna-Linné, står den berömda statyn Sjömanshustrun och blickar ut över hamninloppet. Här ligger nämligen Sjöfartsmuséet som bär på många av stadens bärande minnen som hamnstad. Precis som Östra kyrkogården ligger i Örgryte-Härlanda ligger Västra Kyrkogården som ett stort grönområde och kontrasterar de många charmina lägenhetsgårdarna i Majorna-Linné. En av de största attraktionen i området är kanske Göteborgs mest välbesökta park och grönområde, nämligen Slottskogen. För den som är lite extra intresserad av vad naturen har att erbjuda är det dessutom bara att fortsätta några minuters promenad förbi Slottskogen tills man kommer till den Botaniska trädgården. Det som länge har varit många Göteborgares smultronställe och turisternas favorit är kullerstensområdet Haga. Här är husen gamla och området välbevarat. På vintern finner man här Hagas julmarknad som snabbt blivit en hit.

Hitta lediga rum som uthyres i Majorna-Linné. Söker du rum som uthyres i Majorna-Linné, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av bostäder i Majorna-Linné än rum, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Majorna-Linné är en stadsdel i västra Göteborg som står hem för mer än 63.000 invånare. Både Majorna och Linné har med åren blivit allt mer populära bostadsområden med sin närhet till allt. Här finns det gott om caféer på Linnégatan och kring Sannaplan i Majorna, barer på Andralånggatan och fantastiska grönområden i framförallt Slottskogen.

Sök på väg- eller gatunamn i Majorna-Linné