Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Hyra rum i Södertälje

Hitta rum att hyra i Södertälje på listan med lediga rum att hyra i Södertälje nedan. Vi har samlat nästan alla rum som uthyres i Södertälje, så om du vill hyra rum i Södertälje har du kommit helt rätt. Lycka till! Mer info om att hyra rum i Södertälje.

Upprätta en sökagent för rum att hyra i Södertälje

54 bostäder hittade
Vis på kart Vis som liste
1 2 3

Statistik över utvecklingen av lediga rum att hyra i Södertälje under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga rum att hyra i Södertälje under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet rum att hyra i Södertälje på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya rum i Södertälje som lagts ut för uthyrning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal rum i Södertälje som hyrts ut på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga rum i Södertälje över tid, samlad statistik över nya rum i Södertälje över tid, samlad statistik över uthyrda rum i Södertälje över tid.

Datum Alla rum att hyra Nya rum att hyra Uthyrda rum
25. september 2023 54 0 2
24. september 2023 56 0 0
23. september 2023 56 4 4
22. september 2023 56 0 0
21. september 2023 56 1 1
20. september 2023 56 3 1
19. september 2023 54 0 2
18. september 2023 56 0 0
17. september 2023 56 0 0
16. september 2023 56 0 0
15. september 2023 56 0 0
14. september 2023 56 0 0
13. september 2023 56 0 1
12. september 2023 57 5 4
11. september 2023 56 2 0
10. september 2023 54 2 0
9. september 2023 52 3 3
8. september 2023 52 2 2
7. september 2023 52 0 0
6. september 2023 52 2 4
5. september 2023 54 2 7
4. september 2023 59 1 1
3. september 2023 59 4 3
2. september 2023 58 2 0
1. september 2023 56 2 6
31. augusti 2023 60 4 6
30. augusti 2023 62 2 0
29. augusti 2023 60 1 0
28. augusti 2023 59 4 6
27. augusti 2023 61 3 0
26. augusti 2023 58 2 0

Statistik över lediga rum att hyra i Södertälje

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av rum att hyra i Södertälje. Se också samlad statistik över alla lediga rum i Södertälje över tid, samlad statistik över nya rum i Södertälje över tid, samlad statistik över uthyrda rum i Södertälje över tid.

Rum
Antal lediga bostäder 54
Antal nya bostäder sedan igår 0
Antal uthyrda bostäder sedan igår 2
Lediga m2 totalt 1 326

Vanliga frågor

Rum till uthyrning i Södertälje

Ett rum till uthyrning är ett rum som hyrs ut – vanligtvis i form av andrahandsuthyrning. Det kan vara ett rum i en lägenhet eller hus, eller i en fastighet som endast har rum, t.ex. ett studentboende eller en lägenhet inredd för klubblokaler.

När du hyr ett rum måste du vanligtvis betala en deposition och en månatlig hyra. Depositionen är en säkerhet för ägaren om du inte betalar din hyra. Du måste också se till att betala för alla dina kostnader, inklusive vatten, el, gas och andra tjänster.

Det kräver ett väl genomtänkt tillvägagångssätt och detaljerad forskning för att hitta rätt rum att hyra i Södertälje.

Börja med att överväga vad som är viktigast för dig när det gäller ett rum. Det kan t.ex. vara läge, storlek, pris eller andra faciliteter.

När du har bestämt dig för vilket rum som bäst uppfyller dina behov, kontakta snabbt hyresvärden för att säkerställa att den inte hyrs ut till någon annan under tiden.

För att optimera din sökning kan du använda olika filtreringsalternativ ovan, och du kan också skapa automatiska sökagenter för rum till uthyrning i Södertälje. Detta kommer att meddela dig om nya, lediga rum som matchar dina kriterier, vilket gör det möjligt för dig att vara en av de första att kontakta hyresvärden och därmed öka dina chanser att få det rum du vill ha.

Få fler tips och råd om att hitta ett rum att hyra i Södertälje i vår guide: Så hyr du ett rum - de 8 viktigaste stegen.

Hitta ett rum i Södertälje med rätt storlek och inredning

När du söker efter ett rum att hyra i Södertälje, bör du beakta både dina nuvarande och dina potentiella framtida behov. Rummet bör inte bara vara passande i storlek för din nuvarande livssituation, men också kunna anpassa sig till eventuella förändringar du kan tänkas planera under den period du avser att bo där, som t.ex. studier, jobbbyte eller personliga förhållanden.

Rummets storlek och inredning har stor betydelse för din dagliga trivsel och din allmänna livskvalitet. Överväg därför noggrant vilka inredningsmöjligheter som finns när du flyttar in i rummet.

Få ytterligare inspiration till hur du inreder ditt nya rum i Södertälje, i guiden: 12 steg för att inreda ditt rum - skapa ett personligt utrymme som återspeglar din livsstil.

Använd ditt sunda förnuft när du söker lägenhet att hyra

När du hyr en bostad är det mycket viktigt att du kontrollerar hyresvärden innan du överför pengar till honom eller henne. Få alltid juridisk hjälp att granska ditt hyreskontrakt innan du skriver under. Gör en visning av bostaden, kontrollera hyresvärdens bakgrund och få dokumentation om hyresvärdens rättighet att hyra ut bostaden innan du undertecknar eller överför pengar till hyresvärden. Framför allt: använd ditt sunda förnuft.

Vi har sammanställt en rad tips om vad du bör vara uppmärksam på i denna guide: Kolla hyresvärden innan du hyr en bostad.

Flytt till nytt rum i Södertälje

När du har bestämt dig för att flytta till ett nytt rum i Södertälje, måste du börja organisera själva flyttprocessen från den nuvarande bostaden till den nya lägenheten. Det finns många saker att hålla reda på under flytten. Vi har sammanställt denna guide, som vi hoppas kan hjälpa dig: Checklista för flyttning av rum.

Uthyrning av rum i Södertälje

Om du har ett ledigt rum i Södertälje som du vill hyra ut, kan du hitta din nya hyresgäst via Bostadsdeal.se, som är en av Sveriges ledande online-plattformar för uthyrning av privata bostäder. Vi används av både fastighetsförvaltare, fastighetsbolag, fastighetsmäklare, bostadsföreningar och privata hyresvärdar som har lediga bostäder – inklusive rum för uthyrning.

När du annonserar ditt rum för uthyrning på Bostadsdeal.se, exponeras det för ett brett spektrum av hyresgäster. Om du har ett ledigt rum till uthyrning i Södertälje kan du alltid skapa en bostadsannons direkt här. Du kan också aktivt söka efter potentiella hyresgäster som söker rum att hyra i Södertälje här. Dessutom är du mer än välkommen att kontakta oss via e-post på support@bostadsdeal.se för en snabb dialog. Vi är redo att hjälpa dig med goda råd om din uthyrning.

Vi har skapat denna guide, som beskriver uthyrningsprocessen från A-Z för dig: Hyr ut ditt rum – en 10-stegs guide.

Värt att veta när du söker rum i Södertälje

I Södertälje kommun bor det drygt 93 000 människor. Telge, som är Södertäljes äldre namn, var en gång i tiden en mycket viktig kyrkstad som har haft avgörande beslut gällandes Sveriges historia. Idag är Södertälje mest känt för sin produktion av större fordon samt stadens multikulturella karaktär. På 1960-talet räckte inte befolkningen i området till när jättarna Scania och Astra skulle rekrytera. Då rekryterades det arbetskraft från utlandet och många kom ifrån Finland, Grekland, Italien och Jugoslavien. Under 1970-talet minskade invandringen från Finländ men ersattes då av många assyrier/syrianer. Kungliga Tekniska Högskolan har ett campus i Södertälje och den nystartade yrkeshögskolan Teknikcollege erbjuder en yrkesutbildningi nära samarbete med de större företagen i staden. Tack vare sin multikulturella prägel har Södertälje ett brett och rikt kulturliv. Exempel på detta är Oktoberteatern och det återkommande revyn Täljerevyn. Andra kulturella event är populära Kulturhuset i Ytterjärna samt föreningen Molto som arrangerar musikkonserter. Historiskt sett har Södertälje domineras av sporterna ishockey, basket och tennis. Stadens centrala delar är områdena och kvarteren kring det som kallas Gågatan, den del av Storgatan som är bilfri. De flesta restauranger och uteserveringar återfinns i området kring Maren.

Södertälje är beläget mellan städerna Strängnäs, Stockholm och Nyköping, en plats där Mälaren är sammansluten med Östersjön genom slussen i Södertälje kanal. Från Södertälje löper både E4:an och E20. Utöver ett välutvecklat trafiknät har Södertälje många buss- och järnvägsförbindelser. Det är möjligt att ta sig med pendeltåg till Stockholm på under en timme. Slussen i Södertälje kanal förbinder Mälaren med Östersjön. Södertälje Hamn fungerar som hamn, omlastningsterminal och hamnen tillhandahåller dessutom en kombiterminal.

Sök på väg- eller gatunamn i Södertälje
Information om kommunen