Detta är en annons
Rapportera felHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

Lägenhet att hyra, Olofström

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
FÅ MER INFO OM BOSTADEN
  • 2710878
  • Lägenhet
  • 60 m2
  • 2
  • 1.10.2021
  • 6 775 SEK
FÅ MER INFO OM BOSTADEN
Det kostar 29 kr. för de första 2 dagarna och därefter 298 kr. per 28 dagar i ett löpande abonnemang att bli Betalningsanvändare. Läs mer...

2 rok

VIKTIG INFORMATION: PRIVAT HYRESVÄRD. Denna bostad är upprättad av en privat hyresvärd. Det är därför viktigt att du kollar upp hyresvärden grundligt innan du evt. överför pengar till denne. Läs mer här.

Hyresrabatt för nyinflyttade kunder med 25% året ut 2021.

På bra läge i Olofström finner Ni dessa nyligen renoverade lägenheter med närhet till både restauranger, mataffär, skolor och buss. Lummigt område med lekplatser och grönytor.

I DENNA LÄGENHETEN INGÅR:
Värme och varmvatten
Sophantering
Lägenheten har anslutning till Telia fiber
Diskmaskin
Balkong

Att leva i Olofström Olofströms kommun är en av fem kommuner i Blekinge län med cirka 13 400 invånare. Inom kommunens gränser finns över 200 sjöar och i tätorten Olofström möts tre åar. Kommunen har en omväxlande natur som ger invånare, företag och besökare tillgång till Sveriges sydligaste vildmark. Olofström är en expansiv kommun med en industriell miljö för produktion och teknikutveckling. Volvo Personvagnar AB är det största företaget i kommunen och fordonsindustrin betyder mycket för både Olofströms och Blekinges inkomstbas. I Olofströms kommun hittar du både förskolor, grundskolor, gymnasieskola och yrkeshögskola. Våra hus I våra fastigheter bor du naturnära, ett perfekt område för dig som uppskattar närhet till vacker natur, skog och bad och även till vårt största industriområde kring Volvo. Vi jobbar kontinuerligt med standardförbättringar i våra lägenheter. Många lägenheter är nyrenoverade med hög standard.

FÅ MER INFO OM BOSTADEN
Det kostar 29 kr. för de första 2 dagarna och därefter 298 kr. per 28 dagar i ett löpande abonnemang att bli Betalningsanvändare. Läs mer...
Denna bostad ligger i Olofström - klicka här för mer info.