Detta är en annons
Rapportera felHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

Rum att hyra, Solna

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
FÅ MER INFO OM BOSTADEN
  • 2781255
  • Rum
  • 15 m2
  • 1
  • 6 000 SEK
  • 6 000 SEK
FÅ MER INFO OM BOSTADEN
Det kostar 15 kr. för de första 2 dagarna och därefter 150 kr. per 7 dagar i ett löpande abonnemang att bli Betalningsanvändare. Läs mer...

Fantastiskt fint rum med utsikt mot Stockholm och vacker soluppgång på morgonen.

VIKTIG INFORMATION: PRIVAT HYRESVÄRD. Denna bostad är upprättad av en privat hyresvärd. Det är därför viktigt att du kollar upp hyresvärden grundligt innan du evt. överför pengar till denne. Läs mer här.

Hej jag har ett rum att hyra ut på 15 kvm med en fantastiks utsikt mot . Vacker sol uppgång på morgonen. Hyr ut omgående och inflyttning enligt önskemål. Hyr ut tills vidare med möjlighet till förlängling om du/ni sköter er. Det är mycket nära till vacker Natur Hagaparken. Nära till Willys bara 5 minuters gångväg från bostaden. Mycket bra förvarings utrymmen i lägenheten.Nära till kommunikationer så som pendeltåg, tvärbana, busshållplats alldeles utanför bostaden. Mycket nära till Mall Of Scandinavia. Om det bor en person i rummet så är hyran på 6000 kronor. Då ingår bredband men ej el. Bredbandet är på 100 MG.

Om ni vill bo två personer i rummet så är hyran på 7700 kronor då ingår bredband men inte el.

Finns gott om förvarings utrymmen låna. Om du/ni flyttar in så vill jag gärna att någon/några hyr tills vidare minst ett år med möjlighet till förlängling. Om personen/personerna sköter sig. Det är 3 månaders uppsägningstid.

Endast seriösa person/personer så vore jag mycket tacksam.
Du/ni kommer att få egna nycklar och egen tagg till tvättstugan så du/ni kan boka tid själv när det passar dig/er.

Mer om mig själv. Karim heter jag och är en trevlig och snäll mycket omtänksam, genuin man med hjärtat på det rätta stället. Är en lugn person och lätt att komma överens med.

Har mottot behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Tycker om att ha ordning och reda omkring mig. Städar lägenheten varje Torsdag. Så det är alltid rent och fräscht här. Jag röker inte och dricker väldigt lite alkohol. Inflyttning enligt önskemål. Det kommer bli lagt nytt golv i köket och även kanske möjlighet till nya tapeter i hela lägenheten.

Det går bra att kontakta mig. Vid intresse. Detta är alltså ett rum och inte hela lägenheten som hyrs. Man har tillgång till kök, hall och förvaringsutrymmen i hallen. Även badrum.

Du/ni är också hjärtligt välkommna på visning av rummet och resten av lägenheten. Med vänlig hälsning Karim

FÅ MER INFO OM BOSTADEN
Det kostar 15 kr. för de första 2 dagarna och därefter 150 kr. per 7 dagar i ett löpande abonnemang att bli Betalningsanvändare. Läs mer...
Denna bostad ligger i Solna - klicka här för mer info.