Rapportera

Studentbostad att hyra, Örebro, Klicka för att se adressTybblegatan x

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
  • 1848072
  • Studentbostad
  • 19 m2
  • 1
  • 1.4.2020
  • 3 725 Kronor

19 m2 studentbostad uthyres i Örebro

Obs! Glöm inte att ladda upp intyg om studier för VT-2020 när du gör din intresseanmälan! Nyrenoverad studentlägenhet nära campus och med hög standard. Lägenheten har eget kök utrustat med fullstor kyl/frys, induktionshäll och mikro med grillfunktion. Badrummet är ej renoverat av Svenska Studenthus men i utförande från 2000-talet och utrustad med ny kombinerad tvättmaskin/torktumlare.
I lägenheten ingår en säng med hotellstandard (90x200cm) med ett tillägg på 100 kr/mån. Det går inte att välja bort sängen och den får inte flyttas från lägenheten.
OBS! Lägenheten är ej möblerad utöver sängen. Bredband ingår i hyran.Lägenheten har 12-månaders hyra.
Lägenheterna ligger 300 meter från Örebro Universitet och 40 meter från Tybble torg med affär, restaurang och butiker. Centrum når du på ca 10 minuter med cykel.
OBS! Om den 1:a i månaden infaller på en lördag, söndag eller annan helgdag blir inflytt första vardagen därefter.

Var uppmärksam på att bostadskö, som kan vara lång, förekommer på denna bostad. Det kan även kosta pengar att stå i bostadskön. Vi vill understryka att vi inte vet hur lång bostadskön för denna enskilda bostad är.

Bostadsdeal.se är en sökmotor som länkar vidare till bostadsannonser från andra hemsidor. Bostadsdeal.se förmedlar därmed inte direkt kontakt mellan bostadssökande och hyresvärdar.


Denna bostad ligger i Örebro - klicka här för mer info...