Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Villor att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda

Du har sökt efter Villor som uthyres i Göteborg Örgryte-Härlanda. Mer info om villor att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda
Du har sökt efter Villor som uthyres i Göteborg Örgryte-Härlanda. Mer info om villor att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda

Hitta lediga villor som uthyres i Göteborg Örgryte-Härlanda. Söker du villa som uthyres i Göteborg Örgryte-Härlanda, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av bostäder i Göteborg Örgryte-Härlanda än villor, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Örgryte-Härlanda är en sammanslagning av de tidigare separata stadsdelsnämnderna Örgryte och Härlanda. Stadsdelen, som ligger i Göteborgs östra delar, står som hem för lite mer än 10 procent av stadens totala befolkning. Örgryte-Härlanda, som endast ligger ett stenkast från Göteborgs centrum, har kommit att bli ett populärt bostadsområde bland många Göteborgare.


Värt att veta när du söker villa i Göteborg Örgryte-Härlanda

Örgryte-Härlanda slogs samman till en gemensam stadsdel i 2011, innan dess var det alltså två separata stadsdelar bland de totalt dåvarande 21 stadsdelarna i Göteborg. Både Örgryte och Härlanda ligger strax öster om stadens mest centrala delar och angränsar till såväl Korsvägen, Liseberg och Svenska mässan. I Örgryte-Härlanda finner man många gamla landshövdingshus och många små bagerier och caféer. Här finns det gott om kultur, där det gamla fängelset har gjorts om till ett centra för kultur och events. Medans Örgryte främst förknippas med sina fina kvarter och med fotbollslaget Örgryte IF förknippas Härlanda ofta med den populära badsjön Härlanda tjärn. Just Härlanda har även en lång historia som åtminstone sträcker sig hela väven tillbaka till 1100-talet, som Härlanda kyrkoruin dateras till. Även Örgrytes historia sträcker sig långt tillbaka i tiden och har anor redan från medeltiden. 1922 förenades socknen med Göteborg och Örgryte blev istället en stadsdel. Örgryte-Härlanda ligger inte långt ifrån stadens mest centrala delar och nås enkelt med offentliga tansporter. Flertalet spårvagns- och busslinjer kör genom området och förstärker bilden av området som ett populärt bostadsområde nära till stan. Här finns även det bland Göteborgarna populära området Delsjön som är ett naturområde i utkanten av Örgryte-Härlanda och lockar många motionsutövare året runt. På sommaren är Delsjön dessutom en populär utflykt bland badsugna Göteborgare.


Hitta villa att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda

Letar du efter villa att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga villor som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya villor att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda som passar dig. Du kan se alla de aktuella villa att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av villa att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya villa att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste villa att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya villa att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Göteborg Örgryte-Härlanda?

I Göteborg Örgryte-Härlanda hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Göteborg Örgryte-Härlanda.

Kan jag söka efter bostäder i Göteborg Örgryte-Härlanda baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Göteborg Örgryte-Härlanda kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Göteborg Örgryte-Härlanda?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Göteborg Örgryte-Härlanda .

Hur mycket kostar en bostad i Göteborg Örgryte-Härlanda?

Priset på en bostad i Göteborg Örgryte-Härlanda beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Göteborg Örgryte-Härlanda.