Rapportera felHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

Villa att hyra, Stockholm Söderort

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
  • 2466090
  • Villa
  • 91 m2
  • 5
  • 12 månader
  • 15.8.2021
  • 23 000 SEK
  • Ja
FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Det kosta 29 kr. för de första 2 dagarna och därefter 298 kr. per 28 dagar i ett löpande abonnemang att bli Betalningsanvändare. Läs mer...

91 m2 villa uthyres i Stockholm Söderort

VIKTIG INFORMATION: MEDLEMSKAP NÖDVÄNDIGT. Denna bostad länkar till en annan hemsida där du ska upprätta dig för att få kontaktuppgifter till bostadsägaren.

Observera att denna hyresvärd endast hyr ut till företag samt privatpersoner med en årsinkomst på över 400.000 SEK. Vackert gavelradhus i barnvänliga Gubbängen uthyres.

Nu gör vi en repris på vår drömresa och flyttar utomlands i ungefär 11 månader. Under tiden vi är borta vill vi gärna att någon annan ska få chans att bo i vårt underbara hus och kunna njuta av frukterna i trädgården på sensommaren, den öppna spisen på vintern och fågelkvittret utanför fönstren på våren!

Huset ligger i ett lugnt villaområde med kort avstånd till tunnelbanan. De 136 kvadratmetrarna är fördelade på tre plan. På entréplan finns en stor hall med bra förvaring, vardagsrum med fungerande öppen spis och ett fullt utrustat kök med matplats. På övervåningen finns tre sovrum, ett badrum med badkar och en klädkammare. Ytterligare ett sovrum finns på källarplan där även matkällare, toalett samt tvättstuga med tvättmaskin och duschmöjlighet finns. I dagsläget används ett av sovrummen på övervåningen som hemmakontor och sovrummet i källaren som tv-rum/gästrum.

I trädgården finns flertalet fruktträd (äpple, päron och plommon), bärbuskar (krusbär, hallon och vinbär samt fläderbuske i trädform) och möjlighet att sitta på både fram- och baksidan.

Parkering sker på gatan eller på parkeringsplatsen på tomten (baksidan).

Detta är ett sökresultat. Klicka dig vidare till den externa webbplatsen för att få mer information om bostaden

FÅ MER INFO OM BOSTADEN!
Det kosta 29 kr. för de första 2 dagarna och därefter 298 kr. per 28 dagar i ett löpande abonnemang att bli Betalningsanvändare. Läs mer...
Denna bostad ligger i Stockholm - klicka här för mer info.