Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Lägenhet i Jönköping

Hitta lägenhet i Jönköping på listan med lediga lägenheter i Jönköping nedan. Vi har ett stort urval av lägenheter i Jönköping och är alltid uppdaterade med nya, lediga lägenheter i Jönköping. Tryck på "Läs mer" under en specifik bostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter Lägenheter i Jönköping. Mer info om lägenhet i Jönköping
Du har sökt efter Lägenheter i Jönköping. Mer info om lägenhet i Jönköping

Hitta lägenhet i Jönköping på listan med lediga lägenheter i Jönköping nedan. Vi har ett stort urval av lägenheter i Jönköping och är alltid uppdaterade med nya, lediga lägenheter i Jönköping. Tryck på "Läs mer" under en specifik bostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker lägenhet i Jönköping

Läget har alltid spelat en otroligt stor roll för Jönköping – beläget vid vägknuten mellan tre landskap har gjort staden till en handelsplats. På medeltiden gick staden under namnet ’Junakøpung’, och låg då i det som idag kallas västra stadsdelen.
Under 1500-talet blev Jönköping en viktig gränspostering mot Danmark, och staden var flera gånger i frontlinjen vid krigen mellan Sverige och Danmark som var vanliga under denna tid. Under 1560-talet brändes och plundrades staden av danskarna, och drygt 45 år senare var det dags igen. Efter det andra angreppet bestämde den svenska kungen, Gustav II Adolf, att Jönköping istället skulle återuppbyggas på öster, med anledningen att det förväntades bli lättare att försvara staden då. Under 1800-talet genomgick staden en förändring och förvandlades snabbt till en fabriksstad, samtidigt som befolkningen ökade kraftigt under bara 20 år.
Läget spelar fortfarande en stor roll för staden, med E4:an som går genom staden och snabbt tar människor både från och till staden. Att det är populärt att bo i Jönköping är det inget snack om. Det är trots allt Sveriges nioende största stad. Till tätorten räknas också populära Huskvarna och Norrahammar, som tidigare var egna tätorter, men som sedan 60- och 70-talet växt samman allt mer.
Hitta lägenhet i Jönköping

Letar du efter lägenhet i Jönköping? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga lägenheter , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter i Jönköping som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet i Jönköping på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet i Jönköping, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet i Jönköping

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet i Jönköping. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet i Jönköping som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Jönköping?

I Jönköping hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Jönköping.

Kan jag söka efter bostäder i Jönköping baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Jönköping kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Jönköping?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Jönköping .

Hur mycket kostar en bostad i Jönköping?

Priset på en bostad i Jönköping beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Jönköping.