Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Lägenhet i Eskilstuna

Hitta lägenhet i Eskilstuna på listan med lediga lägenheter i Eskilstuna nedan. Vi har ett stort urval av lägenheter i Eskilstuna och är alltid uppdaterade med nya, lediga lägenheter i Eskilstuna. Tryck på "Läs mer" under en specifik bostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter Lägenheter i Eskilstuna. Mer info om lägenhet i Eskilstuna
Du har sökt efter Lägenheter i Eskilstuna. Mer info om lägenhet i Eskilstuna

Hitta lägenhet i Eskilstuna på listan med lediga lägenheter i Eskilstuna nedan. Vi har ett stort urval av lägenheter i Eskilstuna och är alltid uppdaterade med nya, lediga lägenheter i Eskilstuna. Tryck på "Läs mer" under en specifik bostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker lägenhet i Eskilstuna

Eskilstuna har fått sitt namn efter en Tuna, en forn handelsplats och från Sankt Eskil, en engelsk munk som avrättades i Strängnäs i slutet på 1000-talet. I Eskilstuna kommun har drygt 100 000 invånare och i Eskilstuna stad bor det cirka 70 000 personer. Detta gör staden till Sveriges 14:e största stad, sett till befolkningen. Ett återkommande populärt event varje år är Eskilstuna Springspride, en parad där HBTQ-rörelsen står i fokus.Några kända profiler från Eskilstuna är popgruppen Kent, Maria Wetterstrand, Fredrik Lindström och Yvonne Ryding. En rolig anekdot om Klosters Kyrka i Eskilstuna är att klockorna endast pekar i sydlig och västlig riktning. Detta eftersom aritekten trodde att bänderna som bodde norr och öst om kyrkan inte behövde en klocka förr i tiden.

Genom Eskilstuna rinner Eskilstunaån, en å som förbinder vattenflödet mellan Mälaren i norr och Hjälmaren i söder. Eskilstuna är beläget mitt i Sverige längs motorvägen E20. Det geografiska läget i kombination av välutvecklad infrastruktur gör Eskilstuna till en stad som intresserar många företag och branscher. Eskilstuna erbjuder flera kommunikationsmöjligheter; flyg, järnväg, motorväg (E20) och staden har en kraftfull kombiterminal. Båda sjöarna Mälaren och Hjälmaren ligger inom ett par mil och erbjuder under sommartid fina badmöjligheter. Högsta medeltemeratur i juli är 22°C och lägsta medeltemeratur i i februari är -7°C.


Hitta lägenhet i Eskilstuna

Letar du efter lägenhet i Eskilstuna? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga lägenheter , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter i Eskilstuna som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet i Eskilstuna på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet i Eskilstuna, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet i Eskilstuna

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet i Eskilstuna. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet i Eskilstuna som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Eskilstuna?

I Eskilstuna hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Eskilstuna.

Kan jag söka efter bostäder i Eskilstuna baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Eskilstuna kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Eskilstuna?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Eskilstuna .

Hur mycket kostar en bostad i Eskilstuna?

Priset på en bostad i Eskilstuna beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Eskilstuna.