Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Lägenhet i Kristinehamn

Hitta lägenhet i Kristinehamn på listan med lediga lägenheter i Kristinehamn nedan. Vi har ett stort urval av lägenheter i Kristinehamn och är alltid uppdaterade med nya, lediga lägenheter i Kristinehamn. Tryck på "Läs mer" under en specifik bostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter Lägenheter i Kristinehamn. Mer info om lägenhet i Kristinehamn
Du har sökt efter Lägenheter i Kristinehamn. Mer info om lägenhet i Kristinehamn

Hitta lägenhet i Kristinehamn på listan med lediga lägenheter i Kristinehamn nedan. Vi har ett stort urval av lägenheter i Kristinehamn och är alltid uppdaterade med nya, lediga lägenheter i Kristinehamn. Tryck på "Läs mer" under en specifik bostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker lägenhet i Kristinehamn

Drygt 4 mil öster om Karlstad ligger Kristinehamn. Stadens smeknamn "Lusasken" kommer ifrån Lusseasken som i sin tur kommer ifrån en insamling till fattiga sjömän. Insamlingen töms än idag på Luciadagen och pengarna går till Sjöräddningssällskapets verksamhet. Sedan 2011 är även Kristinehamn varumärktskyddad som Sveriges Cupcake City, eftersom det årligen arrangeras cupcakekalas i maj månad. I staden finns det tre gymnasieskolor och en folkhögskola, Krisitinehamns folkhögskola, KPS. I kulturväg finns det ett konstmuseum som bland annat huserat utställningar av Alvar Aalto och Picasso. Ett annat välkänt riktmärke för staden är Picassoskulpturen på strandudden. Idag finns det drygt 1500 företag registrerade i Kristinehamn, varav cirka 800 av dessa är aktiebolag. Kristinehamns kommun är stadens största arbetsgivare tillika Värmalnds län fjärde största arbetsgivare. Stadens störsa privata arbetsgivare är Roll-Royce, tillverkare av bland annat propellrar, vattenjet och andra system för framdrivning av fartyg. Andra stora arbetsgivare i staden är Casco, Akzo Nobel och Wiréns Åkeri. I kommunikationsväg finns det goda möjligheter att ta sig till och från Kristinehamn. Europavägen 18 (Oslo - Stockholm) samt riksväg 26 löper genom staden. Det finns långdistansbussar till bland annat Oslo, Stockholm, Göteborg och Jönköping. Värnens näststörsta hamn ligger i Kristinehamn och drivs av Vänerhamn AB. Staden ligger även längs Värmlandsbanan och Inlandsbanan och det är möjligt att via tåg åka till bland annat Karlstad, Oslo, Örebro, Stockholm, Göteborg och Trollhättan. Hotell- och konferensmöjligheterna är goda i Kristinehamn.


Hitta lägenhet i Kristinehamn

Letar du efter lägenhet i Kristinehamn? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga lägenheter , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter i Kristinehamn som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet i Kristinehamn på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet i Kristinehamn, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet i Kristinehamn

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet i Kristinehamn. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet i Kristinehamn som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Kristinehamn?

I Kristinehamn hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Kristinehamn.

Kan jag söka efter bostäder i Kristinehamn baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Kristinehamn kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Kristinehamn?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Kristinehamn .

Hur mycket kostar en bostad i Kristinehamn?

Priset på en bostad i Kristinehamn beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Kristinehamn.