Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Lägenhet i Säffle

Hitta lägenhet i Säffle på listan med lediga lägenheter i Säffle nedan. Vi har ett stort urval av lägenheter i Säffle och är alltid uppdaterade med nya, lediga lägenheter i Säffle. Tryck på "Läs mer" under en specifik bostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter Lägenheter i Säffle. Mer info om lägenhet i Säffle
Du har sökt efter Lägenheter i Säffle. Mer info om lägenhet i Säffle

Hitta lägenhet i Säffle på listan med lediga lägenheter i Säffle nedan. Vi har ett stort urval av lägenheter i Säffle och är alltid uppdaterade med nya, lediga lägenheter i Säffle. Tryck på "Läs mer" under en specifik bostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker lägenhet i Säffle

Drygt 5 mil sydväst om Karlstad ligger Säffle. I utbildninsgväg finns det flera grundskolor i Säffle tätort och med omnejd. Det finns en gymnasieskola med flera program, exempel på dessa är samhälle, natur, ekonomi, transport och vård. Andra typer av utbildningar som erbjuds i staden är vuxenutbildningar på olika nivåer, en särgymnasieskola och musik/kulturskola. Säffle kommun tillgodoser även kommunen med ett rikt utbud av kulturella aktiviteter inom musik, konst, hantverk, litteratur och dans. Säffle har ett rikt föreningsliv med en mängd olika typer av inriktningar. Alltifrån kulturella föreningar till rid- och dykarklubbar. Säffle har länge varit en kommun som producerat och tillverkat varor, exempel på detta är numera nedlagda färgerier, guterier och sågverk som varit verksamma i området. Största industrierna idag är Nordic Paper Seffle AB, Somas och BTG Pulp & Paper Sensors AB. Idag har staden dock anpassat sig mer till det moderna samhället och erbjuder nu också många tjänster. Säffle kan erbjuda en strategisk geografisk placering vid järnväg, Värnen, E45 och E18. Hotell- och konferensmöjligheterna i Säffle är relativt goda.


Hitta lägenhet i Säffle

Letar du efter lägenhet i Säffle? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga lägenheter , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter i Säffle som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet i Säffle på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet i Säffle, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet i Säffle

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet i Säffle. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet i Säffle som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Säffle?

I Säffle hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Säffle.

Kan jag söka efter bostäder i Säffle baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Säffle kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Säffle?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Säffle .

Hur mycket kostar en bostad i Säffle?

Priset på en bostad i Säffle beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Säffle.