Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Lägenheter i Karlskrona

Du har sökt efter Lägenheter i Karlskrona. Mer info om lägenheter i Karlskrona
Du har sökt efter Lägenheter i Karlskrona. Mer info om lägenheter i Karlskrona

Värt att veta när du söker lägenhet i Karlskrona

Karlskrona är en tätort i Blekinge och centralort i Karlskrona kommun samt residensstad för Blekinge län. Karlskrona är belägen på fastlandet, det är en gammel örlogsstad. I vattnet runt Karlskrona finns det många öar och äldre bebyggelse. I 1998 upptogs en del av det äldre bebyggelse på Unescos världsarvslista som en del av Örlogsstaden Karlskrona. Du kan uppleva denna historiska maritima historia på Marinmuseum.

Karlskrona ligger precis vid vattnet och har därför haft en stor strategisk position i relation till sjöfarten. Staden är en tidigare örlogsstad. Den centrala delen av staden ligger på Trossö.


Hitta lägenhet i Karlskrona

Letar du efter lägenhet i Karlskrona? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga lägenheter , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter i Karlskrona som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet i Karlskrona på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet i Karlskrona, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet i Karlskrona

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet i Karlskrona. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet i Karlskrona som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Karlskrona?

I Karlskrona hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Karlskrona.

Kan jag söka efter bostäder i Karlskrona baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Karlskrona kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Karlskrona?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Karlskrona .

Hur mycket kostar en bostad i Karlskrona?

Priset på en bostad i Karlskrona beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Karlskrona.