Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Lägenheter i Hudiksvall

Du har sökt efter Lägenheter i Hudiksvall. Mer info om lägenheter i Hudiksvall
Du har sökt efter Lägenheter i Hudiksvall. Mer info om lägenheter i Hudiksvall

Värt att veta när du söker lägenhet i Hudiksvall

Cirka 80 kilometer söder om Sundsvall längs E4:an ligger Hudiksvall. I över hundra år har människor  pratat om Glada Hudik när de syftar på Hudiksvall. Invånarna i staden har mycket att glädjas över, både ett levande kulturarv med många tradtitioner samt en levande stadspuls. På senare år har Hudiksvall blivit känt i och med teatern Glada Hudik. Teatern är en kommunal verksamhet som består av utvecklingsstörda och normalstörda skådespelare från Hudiksvall. Drygt 4000 företag finns registrerade i Hudiksvall och många av dessa är verksamma inom exklusiv kartong, hydraulik och optofiber. Skogen har länge tillgodosett staden med viktiga resurser, och än idag är skogen en betydande resurs för pappersbruket Iggesund. Hudiksvall är även navet Fiber Optic Valley med fokus på forskning, utveckling, utbildning och tillverkning inom fiberoptiska området. Enligt Hudiksvall Näringsliv AB finns det många fördelar med att etablera företag i området, bland annat det geografiska läget, infrastrukturen, kostnadsnivån och lojala medarbetare.


Hitta lägenhet i Hudiksvall

Letar du efter lägenhet i Hudiksvall? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga lägenheter , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter i Hudiksvall som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet i Hudiksvall på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet i Hudiksvall, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet i Hudiksvall

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet i Hudiksvall. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet i Hudiksvall som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Hudiksvall?

I Hudiksvall hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Hudiksvall.

Kan jag söka efter bostäder i Hudiksvall baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Hudiksvall kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Hudiksvall?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Hudiksvall .

Hur mycket kostar en bostad i Hudiksvall?

Priset på en bostad i Hudiksvall beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Hudiksvall.