Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Lägenheter i Falkenberg

Du har sökt efter Lägenheter i Falkenberg. Mer info om lägenheter i Falkenberg
Du har sökt efter Lägenheter i Falkenberg. Mer info om lägenheter i Falkenberg

Värt att veta när du söker lägenhet i Falkenberg

Drygt 4 mil norr om Halmstad ligger Falkenberg. Staden är en populär turiststad med många stora evanemang men även idyllisk småstad på västkusten med många charmiga delar. Falkenberg har flera grundskolor och två gymnasieskolor, varav en är privatägd.  I sportväg har Falkenberg flera framgångsrika lag; Falkenberg FF, Falkenbergs BTK och Falkenbergs VBK. Falkberg har även ett rikt föreningsliv med ett brett spekra av olika ämnen. Tätorten ligger strategiskt mitt i Halland med närhet till Halmstad, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Det finns goda tåg- och bussförbindelser till och från Falkenberg. Falkenberg ligger vid Europavägen E6/E20 som bland annat sträcker sig till Göteborg och Malmö. Falkenberg är en gammal hamnstad med ett mångsidigt näringsliv. Logistik, lagerhantering och miljöarbete kännetecknar Falkenbergs näringsliv. Fokus ligger också på livsmedelsindustri och verkstadsindustri såsom Netto, Carlsberg Sverige och Falkenbergs Laxrökeri. Andra stora arbetsgivare i Falkenberg kommun är Gekås Ullared och Svensk Cellulosa AB.


Hitta lägenhet i Falkenberg

Letar du efter lägenhet i Falkenberg? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga lägenheter , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter i Falkenberg som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet i Falkenberg på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet i Falkenberg, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet i Falkenberg

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet i Falkenberg. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet i Falkenberg som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Falkenberg?

I Falkenberg hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Falkenberg.

Kan jag söka efter bostäder i Falkenberg baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Falkenberg kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Falkenberg?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Falkenberg .

Hur mycket kostar en bostad i Falkenberg?

Priset på en bostad i Falkenberg beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Falkenberg.