Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Lägenheter i Halmstad

Du har sökt efter Lägenheter i Halmstad. Mer info om lägenheter i Halmstad
Du har sökt efter Lägenheter i Halmstad. Mer info om lägenheter i Halmstad

Värt att veta när du söker lägenhet i Halmstad

Med sina dryga 58 000 invånare är Halmstad Sveriges 20:e största tätort i Sverige. Staden är en hamnstad beläget vid Nissans mynning ut i Laholmsbukten, Kattegatt. Sommartid är Halmstad är en populär turistort med sina kilometerlånga stränder, uteliv och golfbanor. Hotell Tylösand, ägt av bland annat Per Gessle, är särskilt känd för sin after beach under högsommaren. Högskolan i Halmstad har 10 000 studenter fördelat på drygt 100 olika program och 50 olika kurser. Högskolans profil är utveckling av verksamhet, produkter livskvalitet. Kulturlivet är rikt i Halmstad. Flera kända artister kommer ifrån staden, Per Gessle, Linnea Henriksson och och operasångaren Rickard Söderberg. Utöver detta finns Hallands konstmuseum, Halmstads teater och Halmstads Stadsbibliotek. Halmstad har även ett levande föreningsliv med många sportföreningar som bland annat fotbollsklubben Halmstad BK och handbollsklubben HK Drott.

Halmstad är beläget söder om Varberg och norr om Båstad, på Sveriges västra sida. Precis utanför Halmstad passerar E6 som löper från Köpenhamn/Malmö till Göteborg/Oslo. 10 minuter nordväst om Halmstad ligger Halmstad City Airport med flygtrafik som tarfikeras av Skyways. Tågtrafiken till och från staden trafikeras av Öresundståg, SJ och Krösatågen. Halmstad Centralstation ligger endast ett par minuters promenad från Halmstad centrum. Halmstad har ett milt klimat. Högsta medeltemperaturen är i augusti på 21°C och lägsta medeltemperaturen är i januari och februari på 0°C.


Hitta lägenhet i Halmstad

Letar du efter lägenhet i Halmstad? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga lägenheter , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter i Halmstad som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet i Halmstad på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet i Halmstad, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet i Halmstad

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet i Halmstad. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet i Halmstad som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Halmstad?

I Halmstad hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Halmstad.

Kan jag söka efter bostäder i Halmstad baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Halmstad kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Halmstad?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Halmstad .

Hur mycket kostar en bostad i Halmstad?

Priset på en bostad i Halmstad beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Halmstad.