Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Lägenheter i Varberg

Du har sökt efter Lägenheter i Varberg. Mer info om lägenheter i Varberg
Du har sökt efter Lägenheter i Varberg. Mer info om lägenheter i Varberg

Värt att veta när du söker lägenhet i Varberg

Drygt 70 kilometer norr om Halmstad ligger Varberg. Varberg är en av Sveriges mest besökta sommarstäder och har stort fokus på turistidustrin. Staden är en välkänd spa- och kurort i Sverige med anläggningar som Comwell Varberg Kurort, Varbergs Kallbadhus och Varbergs Varmbadhus. I utbildningsväg finns det flera skolor på grundskolenivå, fyra gymnasieskolor samt campus Varberg som erbjuder yrkes- och högskoleutbildningar. I Varberg finns det även tre större idrottsanläggningar och flera idrottsföreningarinom en rad olika sporter. I staden finns det även många skoimportörer och skogrossister, exempelvis Nilsson Group och Vagabond - båda med huvudkontor i staden. De största arbetsgivarna i kommunen är, efter Varbergs kommun, Ringhals och Södra Cell Väro. Ringhals är Sveriges största kärnkraftverk och Södra Cell Värö är en pappersmassa- och trävarufabrik. I kommunikationsväg finns det flera möjligheter att ta sig till och från Varberg. Området erbjuder goda väg-, buss-, och tågförbindelser. Från Varbergs Hamn går det även färjor till Grenå i Danmark. Varberg flygplats ligger på Getterön och används mestadels av näringslivet och olika myndigheter.


Hitta lägenhet i Varberg

Letar du efter lägenhet i Varberg? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga lägenheter , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter i Varberg som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet i Varberg på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet i Varberg, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet i Varberg

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet i Varberg. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet i Varberg som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Varberg?

I Varberg hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Varberg.

Kan jag söka efter bostäder i Varberg baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Varberg kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Varberg?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Varberg .

Hur mycket kostar en bostad i Varberg?

Priset på en bostad i Varberg beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Varberg.