Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Lägenheter i Vetlanda

Du har sökt efter Lägenheter i Vetlanda. Mer info om lägenheter i Vetlanda
Du har sökt efter Lägenheter i Vetlanda. Mer info om lägenheter i Vetlanda

Värt att veta när du söker lägenhet i Vetlanda

7 mil norr om Växjö ligger Vetlanda. I Vetlanda finns det flera grundskolor, en gymnasieskola, en särskola och vuxenutbildning. Vetlanda erbjuder ett brett och aktivt föreningsliv med drygt 200 föreningar med många olika typer av intressen och verksamheter. Exempel på dessa är sportföreningar inom fotboll, skidor och bågskytte. I kulturväg finns det flera möjligheter med bland annat många museum. Syftet med stadens många museum är att bevara stadens kulturhistoria samt göra den tillgänglig. Exempel på museum är Sandellmuseet och Ekenässjöns industri- och musikmuseum. Staden är även känd för att vara en gammal träindustristad. Idag domineras staden av aluminiumproducenten Sapa AB samt Elitfönster AB. När näringslivets olika organisationer och nätverk rankar företagsklimat och utveckling i kommunerna brukar Vetlanda ligga i topp. Möjligen är det den framtidsinriktade tillverksningsindustrin, den växande handel- och tjänstesektor samt en bra offentlig sektor som är grunden till de höga placeringarna.  I kommunikationsväg finns det tre betydande vägar i området; riksväg 47,32 och 28. Det finns även goda tåg- och bussmöjligheter till och från Vetlanda.


Hitta lägenhet i Vetlanda

Letar du efter lägenhet i Vetlanda? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga lägenheter , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter i Vetlanda som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet i Vetlanda på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet i Vetlanda, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet i Vetlanda

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet i Vetlanda. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet i Vetlanda som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Vetlanda?

I Vetlanda hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Vetlanda.

Kan jag söka efter bostäder i Vetlanda baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Vetlanda kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Vetlanda?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Vetlanda .

Hur mycket kostar en bostad i Vetlanda?

Priset på en bostad i Vetlanda beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Vetlanda.