Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Lägenheter i Kalmar

Du har sökt efter Lägenheter i Kalmar. Mer info om lägenheter i Kalmar
Du har sökt efter Lägenheter i Kalmar. Mer info om lägenheter i Kalmar

Värt att veta när du söker lägenhet i Kalmar

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun, residensstad i Kalmar län samt tidigare stiftsstad i Kalmar stift. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. I Kalmar finns Linnéuniversitetet centralt i stadskärnan. Universitetskajen är helt nybyggd och ligger precis vid havet. Här är en kreativ kunskapsmiljö. Kalmar centralort hade 40 000 invånare år 2018. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Ligger vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar ligger vid vattnet med enkel åtkomst till den stora ön Öland. Norr om Kvarnholmen leder en 6 km lång bro över Kalmarsund


Hitta lägenhet i Kalmar

Letar du efter lägenhet i Kalmar? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga lägenheter , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter i Kalmar som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet i Kalmar på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet i Kalmar, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet i Kalmar

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet i Kalmar. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet i Kalmar som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Kalmar?

I Kalmar hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Kalmar.

Kan jag söka efter bostäder i Kalmar baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Kalmar kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Kalmar?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Kalmar .

Hur mycket kostar en bostad i Kalmar?

Priset på en bostad i Kalmar beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Kalmar.