Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Lägenheter i Växjö

Du har sökt efter Lägenheter i Växjö. Mer info om lägenheter i Växjö
Du har sökt efter Lägenheter i Växjö. Mer info om lägenheter i Växjö

Värt att veta när du söker lägenhet i Växjö

Växjö är en tätort i södra Småland med över 85 000 invandare. Staden bjuder på en bra kombination av storstadspuls och småstadsidyll, samtidigt som det är en universitetsstad. Många av invånarna har ett gott rykte för att värna om miljön. Växjö anses faktiskt vara Europas grönaste stad!

Linnéuniversitet är en stor del av Växjö stad och vikten av utbildning har länge präglat staden. Många av studenterna bor på campus med det finns goda möjligheterna att bo inne i stadskärnan. Inom campusområdet finns ett stort utbud av restauranger, pubar, caféer och grönområden. Campus är med andra ord den perfekta mötesplatsen för alla studenter med diverse intressen. Linnéuniversitet har starka samarbeten med näringslivet och spelar stor roll för stadens utveckling. I Växjö finns det ca 7 000 registrerade företag, framförallt inom IT- och tjänstesektorn.


Hitta lägenhet i Växjö

Letar du efter lägenhet i Växjö? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga lägenheter , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter i Växjö som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet i Växjö på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet i Växjö, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet i Växjö

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet i Växjö. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet i Växjö som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Växjö?

I Växjö hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Växjö.

Kan jag söka efter bostäder i Växjö baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Växjö kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Växjö?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Växjö .

Hur mycket kostar en bostad i Växjö?

Priset på en bostad i Växjö beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Växjö.