Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Lägenheter i Karlskoga

Du har sökt efter Lägenheter i Karlskoga. Mer info om lägenheter i Karlskoga
Du har sökt efter Lägenheter i Karlskoga. Mer info om lägenheter i Karlskoga

Värt att veta när du söker lägenhet i Karlskoga

Drygt 6 mil öster om Karlstad och 4 mil väster om Örebro ligger Karlskoga. Karlskoga är en stad för dig som föredrar ett aktivt liv. Här finns det aktiviteter inom en mängd olika kategorier, alltifrån de sportiga utomhusaktiviteter så som vandring, kanot och fiske till dressin eller bowling. Sevärdheterna är många i staden. Exempel på värda besök är Karlskoga Konsthall och Kulturcentrum Berget. En av Karlskogas mest uppskattade verksamheter är Boda Borg experience center. I utbildningsväg finns det 11 grundskolor, två gymnasieskolor och en folkhögskola. Den mest populära sporten, sett till publikantal, i staden är ishockey. I kommunikationsväg löper E18 genom staden och det finns flera busslinjer till omkringliggande städer och orter. Sedan 1966 trafikeras järnvägen endast med godstrafik och närmaste tågstation för passagerare finns i Degerfors. Utöver detta finns det en mindre lokal flygplats starx utanför Karlskoga centrum, Karlskoga flygplats. Karlskoga Flygplats AB har kommunens uppdrag att driva och förvalta flygplatsen. Länge dominerade arbetsmarknaden i staden av försvarsindustrin och den kemiska industrin. Idag ser näringslivet annorlunda ut i Karlskoga. Staden har fortfarande fokus på en högteknologiska industrin mer är mer differentierat, mycket tack vare samarbetet med Örebro och Karlstad Univeriteten. Alfred Nobel Science Park fungerar som kopplingen mellan företag, forskare och samhällets aktörer och syftar till att skapa en attraktiv mötesplats för människor, företag och kapital i regionen. Idag finns det äver 2300 registrerade företag i staden och de största företagen är Transcom, SAAB Dynamics och BAE Systems.


Hitta lägenhet i Karlskoga

Letar du efter lägenhet i Karlskoga? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga lägenheter , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter i Karlskoga som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet i Karlskoga på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet i Karlskoga, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet i Karlskoga

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet i Karlskoga. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet i Karlskoga som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Karlskoga?

I Karlskoga hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Karlskoga.

Kan jag söka efter bostäder i Karlskoga baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Karlskoga kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Karlskoga?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Karlskoga .

Hur mycket kostar en bostad i Karlskoga?

Priset på en bostad i Karlskoga beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Karlskoga.