Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Lägenheter i Kristianstad

Du har sökt efter Lägenheter i Kristianstad. Mer info om lägenheter i Kristianstad
Du har sökt efter Lägenheter i Kristianstad. Mer info om lägenheter i Kristianstad

Värt att veta när du söker lägenhet i Kristianstad

Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum. Här hittar du lugnet med varierad natur men också spännande och annorlunda upplevelser, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund. Kommunen har omkring 85 000 invånare och av dem bor omkring 40 000 i staden Kristianstad. Den danske kungen Christian IV grundade staden Kristianstad 1614. Fästningsstaden Kristianstad var tänkt som en stad för försvar, hantverk och handel.  Handelstraditionen finns kvar.  Den kompakta stadskärnan har många butiker och serveringar och i utkasten av staden finns flera handelsområden. Kristianstad utsågs 2014 till Årets stadskärna.

Kristianstad ligger i södra Sverige i Skåne län. I Kristianstad är det lägsta punkt i Sverige. Strax intill E22 några utanför Kristianstad på en plats i Kristianstads vattenrike är markpunkt som inte är grävd. Markpunktet är 2,32 meter under havsnivån.


Hitta lägenhet i Kristianstad

Letar du efter lägenhet i Kristianstad? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga lägenheter , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter i Kristianstad som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet i Kristianstad på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet i Kristianstad, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet i Kristianstad

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet i Kristianstad. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet i Kristianstad som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Kristianstad?

I Kristianstad hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Kristianstad.

Kan jag söka efter bostäder i Kristianstad baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Kristianstad kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Kristianstad?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Kristianstad .

Hur mycket kostar en bostad i Kristianstad?

Priset på en bostad i Kristianstad beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Kristianstad.