Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Lägenheter i Svedala

Du har sökt efter Lägenheter i Svedala. Mer info om lägenheter i Svedala
Du har sökt efter Lägenheter i Svedala. Mer info om lägenheter i Svedala

Värt att veta när du söker lägenhet i Svedala

Cirka 25 kilometer söder om Lund och 20 kilometer öster om Malmö ligger Svedala. Svedala uppstod efter tillkomsten av järnvärgarna Malmö-Ystad samt Lund-Trelleborg. På så vis blev Svedala en järnvägsknut och flera industrier fördes till Svedala. Svedala benämns som "Staden på landet", eftersom Svedala har en touch av storstadskänsla samtidigt som staden är vackert beläget på den skånska slätten. Svedala erbjuder många aktiviteter som bland annat bad, cykling, fiske, fiske golf och hästar. Vintertid finns det även möjlighet till skidspår. Sandvik SRP är en stor arbetsgivare i Svedala och betydande orsak till ortens utveckling. Sandvik SRP tillverkar krossar och siktar och säljer krossanläggningar. Andra stora arbetsgivare i kommunen är Malmö Airport och Svedala kommun. Totalt finns det 1800 registrerade företag i Svedala kommun. En av Svedalas främsta fördelar utifrån ett företagsperspektiv är den goda infrastrukturen i området. Närheten till E65, pendeltåg och regionbussar och flera flygplatser underlättar transportmöjligeheterna. Utöver dessa ligger även Malmö, Köpenhamn och hamnar i Ystad och Trelleborg inom några mils radie.


Hitta lägenhet i Svedala

Letar du efter lägenhet i Svedala? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga lägenheter , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter i Svedala som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet i Svedala på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet i Svedala, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet i Svedala

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet i Svedala. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet i Svedala som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Svedala?

I Svedala hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Svedala.

Kan jag söka efter bostäder i Svedala baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Svedala kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Svedala?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Svedala .

Hur mycket kostar en bostad i Svedala?

Priset på en bostad i Svedala beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Svedala.