Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Lägenheter i Stockholm Hammarbyhamnen

Du har sökt efter Lägenheter i Stockholm Hammarbyhamnen. Mer info om lägenheter i Stockholm Hammarbyhamnen
Du har sökt efter Lägenheter i Stockholm Hammarbyhamnen. Mer info om lägenheter i Stockholm Hammarbyhamnen


Värt att veta när du söker lägenhet i Stockholm Hammarbyhamnen

Det finns två inlopp in till Hammarbyhamnen. Det ena är Danvikskanalen som mynnar ut vid Danvikstull i öster, och det andra är Hammarbyslussen som binder samman Hammarbysjön med årstaviken i väst. Området var länge karaktäriserat av stora industrier som huserade i hamnområdet, och det fanns länge endast ett fåtal bostäder i området. Förvandlingen från industriområde till bostadsområde kom igång först på 1990-talet, då många stora industrier flyttade från området på 1980-talet och rivningskontrakt erbjöds till mindre företag. Det ledde till bristande underhåll av området, vilket i sin tur ledde till en naturlig övergång till att förvalta området annorlunda. I utformandet av de första planerna för bostadsområden i södra Hammarbyhamnen hämtade man inspiration från Berlin och ganska snart började området bebyggas med ett stort antal bostäder. Inflyttningen till området kom igång på allvar först tidigt 2000-tal och har sedan dess lockat många Stockholmare till området, som idag är ett av de populärare bostadsområdena i huvudstaden. I Norra hammarbyhamnen, som ligger på Södermalm, kom dock förvandligen till bostadsområde igång lite tidigare. Här skedde de första inflyttningarna på 1980-talet och man kan än idag se spår av den forna industritiden i de järnvägsspår som, trots att de inte använts på många år, lämnats kvar i området. Den geografiskt uppdelade Hammarbyhamnen binds idag ihop av färjor som kör över Hammarbysjön, och i framtiden planeras även tunnelbanan att byggas ut hit.


Hitta lägenhet i Stockholm Hammarbyhamnen

Letar du efter lägenhet i Stockholm Hammarbyhamnen? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga lägenheter , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter i Stockholm Hammarbyhamnen som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet i Stockholm Hammarbyhamnen på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet i Stockholm Hammarbyhamnen, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet i Stockholm Hammarbyhamnen

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet i Stockholm Hammarbyhamnen. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet i Stockholm Hammarbyhamnen som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Stockholm Hammarbyhamnen?

I Stockholm Hammarbyhamnen hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Stockholm Hammarbyhamnen.

Kan jag söka efter bostäder i Stockholm Hammarbyhamnen baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Stockholm Hammarbyhamnen kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Stockholm Hammarbyhamnen?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Stockholm Hammarbyhamnen .

Hur mycket kostar en bostad i Stockholm Hammarbyhamnen?

Priset på en bostad i Stockholm Hammarbyhamnen beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Stockholm Hammarbyhamnen.