Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Lägenheter i Nykvarn

Du har sökt efter Lägenheter i Nykvarn. Mer info om lägenheter i Nykvarn
Du har sökt efter Lägenheter i Nykvarn. Mer info om lägenheter i Nykvarn

Värt att veta när du söker lägenhet i Nykvarn

Cirka 15 kilometer väster om Södertälje ligger Nykvarn. Nykvarn har något som lockar alla, alltifrån vacker och lugna naturområden till aktiviteter för hela familjen. Här kan du spela golf, rida häst eller bada i en av Sveriges renaste sjöar. Den mest kända aktiviteten i området är Taxinge Slott med sitt kak- och tårtbord med över 50 olika godsaker. En av de främsta fördelarna med Nykvarn är det strategiska läget och närheten till Mälarområdet med hela 3,5 miljoner människor. I kommunikationsväg är det bland annat möjligt att åka till Stockholm via Svealandsbanan på endast 28 minuter. Europaväg 20 löper strax utanför Nykvarn. I Nykvarn finns det 800 registrerade anställda, av dessa har endast 20 fler än 10 anställda. Exempel på dessa är Volkswagen och Tikkurila. De flesta är små företag med inriktning på service. Värt att nämna är att Nykvarn kommun är en del av regionala Stockholm Business Alliance under varumärket Stockholm the Capital of Scandinavia.


Hitta lägenhet i Nykvarn

Letar du efter lägenhet i Nykvarn? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga lägenheter , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter i Nykvarn som passar dig. Du kan se alla de aktuella lägenhet i Nykvarn på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet i Nykvarn, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya lägenhet i Nykvarn

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lägenhet i Nykvarn. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet i Nykvarn som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Nykvarn?

I Nykvarn hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Nykvarn.

Kan jag söka efter bostäder i Nykvarn baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Nykvarn kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Nykvarn?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Nykvarn .

Hur mycket kostar en bostad i Nykvarn?

Priset på en bostad i Nykvarn beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Nykvarn.