Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

5 rum lägenheter i Karlstad

Du har sökt efter 5 rum Lägenheter i Karlstad. Mer info om 5 rum lägenheter i Karlstad
Du har sökt efter 5 rum Lägenheter i Karlstad. Mer info om 5 rum lägenheter i Karlstad

Värt att veta när du söker 5 rums lägenhet i Karlstad

Karlstad räknas till Sveriges 16:e största tätort och är beläget vid Vänerns norra strand. Genom Karlstad ringlar sig Karlaälven som mynnar ut i Värnen. Karlstad, eller Carlstad som staden tidigare hette, fick sitt namn av Karl IX. Med sina 19 000 invånare är Karlstad Sveriges 19:e största stad. Värmland, och Karlstad i synnerhet, är känd för sina skalder och däribland Gustaf Fröding. Andra kulturella arrangemang i staden är Värmlandsoperan och Scalateatern i Karlstad. Stadens stolthet heter Färjestad BK och är ett ishockeylag som har vunnit 9 SM-guld sedan mellan år 1981 och 2011. Karlstads Universitet erbjuder utbildning och forskning bland annat inom områdena teknik, humaniora och vård. Sedan 2009 har universitetet även status som handelshögskola. Värt att nämna är att Karlstad har den glada solen som symbol. Detta eftersom Karlstad ofta ligger i toppen av flest soltimmar per år samt efter en mycket gästvänlig servetris vid namn Eva-Lisa Holtz verksam i Karlstad tidigt 1800-tal.

Genom Karlstad löper motorvägen E18. Dessutom är det lätt att ta sig från Karlstad till vägarna E45, väg 61, 62 och 63. Andra kommunikationsmöjligheter till och från Karlstad är med tåg eller med flygtrafik samt båttrafik. Medeltemperaturen i januari ligger mellan -2°C och -10°C och under juli månad mellan 13°C och 16°C. Annars är Karlstad, som ovan nämnt, känd för att ligga i Sverigetoppen med antal soltimmar per år. 


Hitta 5 rums lägenhet i Karlstad

Letar du efter 5 rums lägenhet i Karlstad? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lediga lägenheter , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya lägenheter i Karlstad som passar dig. Du kan se alla de aktuella 5 rums lägenhet i Karlstad på listan här.

Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av lägenhet i Karlstad, eller andra bostäder, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya 5 rums lägenhet i Karlstad

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste 5 rums lägenhet i Karlstad. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya lägenhet i Karlstad som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Karlstad?

I Karlstad hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Karlstad.

Kan jag söka efter bostäder i Karlstad baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Karlstad kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Karlstad?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Karlstad .

Hur mycket kostar en bostad i Karlstad?

Priset på en bostad i Karlstad beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Karlstad.