Rapportera felHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

Bostadsrätt till salu, Stockholm Söderort

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:

Detta sökresultat är inte längre aktivt.

Klicka här för att söka liknande bostäder på Bostadsdeal.se!

  • 3329451
  • Bostadsrätt
  • 36 m2
  • 1
  • 2 300 000 SEK
  • 2 800 SEK
  • Rapportera fel

Detta sökresultat är inte längre aktivt.

Klicka här för att söka liknande bostäder på Bostadsdeal.se!

36 m2 bostadsrätt till salu i Stockholm Söderort

Accepterat pris! Först till kvarn, kontakta mäklaren för förhandsvisning!
Välkommen till denna etta som har allt man kan önska! Köket är avskilt från resten av lägenheten och såväl här som i vardagsrummet finns plats för matbord. Köket är snyggt renoverat med stilrena materialval. Här finns bl.a goda förvaringsmöjligheter, arbetsytor och diskmaskin. Lägenheten är belägen på gaveln vilket ger fönster i tre väderstreck, dessutom är takhöjden väl tilltagen vilken skapar en rymlig och härlig känsla. Rummet är lättmöblerat och här finns två rymliga inbyggda originalgarderober. Badrummet är helkaklat och utrustat med både badkar och fönster.
Föreningen är stabil och har under 2021 genomgått stora renoveringar då man dränerade och renoverade både fönster och fasad. Renoveringen bekostades av ett lån på 4 miljoner där räntan nu är bunden på låga 0.810% till 2026. Inga stora renoveringar ligger framåt och huset är i mycket gott skick. Inom 5 minuters promenad når du Telefonplan och dess utbud av såväl restauranger och fikaställen som kommunikationer, matbutiker och service. Besök bl.a den populära restaurangen Landet med uteservering och bar eller det mysiga fikastället A.B. Café.
Missa inte denna visning, välkommen!
Fönster i tre väderstreckStilrena materialvalAvskilt och renoverat kökBevarade originaldetaljerMysig och lummig gårdVälskött fastighetLättmöbleradVackra golvGoda förvaringsmöjligheterTunnelbana och bussStabil förening

Detta är ett sökresultat. Klicka dig vidare till den externa webbplatsen för att få mer information om bostaden