Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kart
Detaljerad sökningSök

Bostad i Stockholm Östermalm

Hitta din nya bostad i Stockholm Östermalm på listan med lediga bostäder i Stockholm Östermalm nedan. Vi har ett stort urval av bostäder i Stockholm Östermalm och är alltid uppdaterade med nya, lediga bostäder i Stockholm Östermalm. Tryck på "Läs mer" under en specifik bostad för att få mer information om bostaden.

Du har sökt efter bostäder i Stockholm Östermalm. Mer info om bostad i Stockholm Östermalm
Du har sökt efter bostäder i Stockholm Östermalm. Mer info om bostad i Stockholm Östermalm

Hitta din nya bostad i Stockholm Östermalm på listan med lediga bostäder i Stockholm Östermalm nedan. Vi har ett stort urval av bostäder i Stockholm Östermalm och är alltid uppdaterade med nya, lediga bostäder i Stockholm Östermalm. Tryck på "Läs mer" under en specifik bostad för att få mer information om bostaden.


Värt att veta när du söker bostad till salu i Stockholm Östermalm

I takt med att Stockholm har vuxit de senaste decennierna har Östermalm fått ett allt mer attraktivt läge. Stadsdelen angränsar till Stockholms mest besökta butiksgator på Norrmalm,  kontorstäta Vasastan och ligger endast ett kortare stenkast ifrån mysiga Gamla Stan. Samtidigt är Östermalm hem för några av Stockholms största utbildningscentran i form av Kungliga Tekniska Högskolan och Stockholms Universitet, som bägge har sina campus i området. Inte bara studenter, utan även många matälskare lockas till stadsdelen och ett besök på den över hundra år gamla saluhallen på Östermalms torg. Saluhallen har sedan den invigdes år 1888 varit ett hem för matkultur och är idag kulturminnesskyddad. Några få kvater ifrån matälskarna centra finns ävens forskarnas dito. I parken Humlegården – som fått sitt namn genom att man för många hundra år sedan, när parken var en kunglig trädgärd, odlade bland anant humle här – finns det Kungliga biblioteket. Här kan den nyfikne finna allt tryckt material som getts ut i Sverige sedan 1661, även om biblioteket främst riktar sig mot forskare. Sist men inte minst så är ett besök på Östermalm och Sveriges nationalscen för teater, Dramaten, ett måste för den som intresserar sig för teater, kultur och historia. Kort sagt så är Östermalm en stadsdel som genom sin historia fått en ny skepnad och är idag ett av de mest eftertraktade områden i Stockholm och hem för såväl utbildning, parker, shopping och kultur i alla dess former.
Hitta bostad i Stockholm Östermalm

Letar du efter bostad i Stockholm Östermalm? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lägenheter och hus att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny bostad i Stockholm Östermalm som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga bostäderna  i Stockholm Östermalm - lägenheter, villor och radhus  - på listan här. Klicka på rubriken vid varje bostad för att läsa mer. Söker du specifika typer av bostäder i Stockholm Östermalm,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som bostadssökande och få besked om nya bostäder till salu i Stockholm Östermalm

Vår bostadssökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste bostäderna i Stockholm Östermalm. Du kan registrera dig som bostadssökande genom att trycka här - så får du besked om nya bostäder i Stockholm Östermalm som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av bostäder finns i Stockholm Östermalm?

I Stockholm Östermalm hittar du hyresbostäder, bostadsrätter och ägarbostäder. Du kan välja mellan lägenheter, rum eller hus att hyra eller sälja. Klicka för att se alla bostäder i Stockholm Östermalm.

Kan jag söka efter bostäder i Stockholm Östermalm baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Stockholm Östermalm kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt en bostad i Stockholm Östermalm?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya bostäder i Stockholm Östermalm .

Hur mycket kostar en bostad i Stockholm Östermalm?

Priset på en bostad i Stockholm Östermalm beror på storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika bostäder i Stockholm Östermalm.