Rapportera felHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

Bostadsrätt till salu, Stockholm Vasastaden

Bild tillhandahålls av Google Street View och kan vara oprecis:
FÅ MER INFO OM BOSTADEN
Få tillgång till denna och alla andra bostäder, en uppgraderad sökannons och snabbare besked om nya bostäder genom att uppgradera till betalningsanvändare. Det kostar 25 kronor för de första 2 dagarna och därefter 225 kronor per 7 dagar, ingen bindning.
  • 3325442
  • Bostadsrätt
  • Ej angivet
  • 4
  • 15 000 000 SEK
  • Ej angivet
  • Rapportera fel
FÅ MER INFO OM BOSTADEN
Få tillgång till denna och alla andra bostäder, en uppgraderad sökannons och snabbare besked om nya bostäder genom att uppgradera till betalningsanvändare. Det kostar 25 kronor för de första 2 dagarna och därefter 225 kronor per 7 dagar, ingen bindning.

Bostadsrätt till salu i Stockholm Vasastaden

Med ett strålande ljust, högt och genomgående läge i fastighet från 1884, bjuds ett eftertraktat sekelskiftesboende i en fantastisk fyrarummare (möjlig 5:a) vid Odenplan.I denna klassiskt vackra och magnifika sekelskifteslägenhet om 115 kvm fördelade på fyra rum och sällskapskök med balkong och tre bra sovrum, finns allt man kan önska av stil, design och genuin sekelskifteskänsla. Välkommen till [xxxxx] 48 och ett av Stockholms mest eftersökta lägen och adresser.Lägenheten har varsamt totalrenoverats till perfektion med genuin känsla för stil, modern design och utmärkta förvaringslösningar. Allt i en perfekt symbios med de vackra, tidsenliga och välbevarade detaljerna från byggåret. Mycket generös takhöjd om ca 3 meter med stuckaturer och rosetter, vita snickerier, golvsocklar, genomgående trägolv och vitoljad fiskbensparkett samt flertalet vackra, högresta och rundade fönsterpartier med djupa nischer.Planlösningen är ytterst väldisponerad och tillgänglig, den är luftig och flödar av ljus från två väderstreck. Här finns härliga sällskapsytor med vardagsrum som ger plats för soffgrupp och TV-möbel. Ett stilfullt matsalskök med tre höga fönster i bredd och utgång till balkongen som har morgon- och förmiddagssol samt fin utsikt över lummiga innergårdar och kringliggande takåsar.Det platsbyggda köket i ett stilrent utförande är komplett inrett med rejäl förvaring i dubbla rader hela vägen upp till tak, köksö och generösa arbetsytor med bänkskivor i kalksten och Corian med kaklad vägg i halvförband ovan. Komplett maskinell utrustning såsom kyl och frys med inbyggd ismaskin, dubbla varmluftsugnar, vinkyl, induktionshäll, fläkt och integrerad diskmaskin.Tre bra sovrum, varav två ligger avskilt och rofyllt mot innergården och ett ligger avskilt från de övriga mot gatan.Via entrén som har säkerhetsdörr nås en tambur med gäst-WC (renoverad 2018) och plats för både ytterkläder och skor. Tamburen leder vidare till en vacker hall med utmärkt rumssamband.Nytt och toppfräscht badrum som renoverades 2018 i samband med fastighetens stambyte. Badrummet är helkaklat i Norrvange och stilsäkert inrett med golvvärme, skivor i kalksten, både inbyggt badkar och duschhörna med tak- och handdusch, vägghängd toalett, handfat på kommod med draglådor, badrumsskåp, handdukstork samt en kombinerad tvättmaskin och torktumlare.Kombinationen av det svårslagna läget vid Odenplan och Vasaparken, adressen, läget i fastigheten och våningens attribut och trivsamma känsla, ger ett boende i Vasastan utöver det vanliga.Välskött äkta förening bildad redan 1918 med bra ekonomi och som äger marken. Fastigheten har en rymlig hiss med plats för barnvagn.